Debattikoulutusta tarjolla – tule hiomaan taitojasi Rasmus Nyberghin johdolla!

Aika

0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Debattikoulutusta tarjolla – tule hiomaan taitojasi Rasmus Nyberghin johdolla!

Helsingin nuorkauppakamari järjestää kaksiosaisen debattikoulutuksen syyskuussa.
Ensimmäisessä osuudessa ti 13.9 klo 18 alkaen järjestetään "teoriakoulutus" debatointiin liittyen. Koulutus sopii niille, jotka eivät ole debatoinneet aiemmin tai haluavat kerrata debatoinnin perusteita. Toisessa osuudessa ti 20.9. klo 18 alkaen harjoitellaan debatointia käytännössä ja osallistujat/joukkueet saavat palautetta harjoitusten jälkeen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen koulutukseen.

Koulutustilojen sijainti varmistuu lähiaikoina. Apukouluttajina toimivat Tiina Laurila ja Taija Myllylä. Mikäli sinulla herää kysyttävää koulutukseen liittyen, ota yhteyttä Rasmus Nyberghiin (gsm 040 512 5575).

Ilmoittaudu osoitteeseen paula.roima@fi.pwc.com viimeistään ma 12.9 tai ma 19.9 (päivää ennen kutakin koulutusta, tai mikäli osallistut kumpaankin koulutukseen niin viim. ma 12.9.). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: oma kamari, koulutuspäivä mihin osallistut ja mahdollinen tarve löytää oma joukkue. Muistathan perua tarvittaessa osallistumisesi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tervetuloa mieluiten oman joukkueen kanssa (3 henkeä)! Tiimejä voidaan myös muodostaa paikan päällä, mutta valitettavasti emme voi taata että kaikille löytyy sopiva tiimi. Siksi tiiminmuodostukseen kannattaa ryhtyä jo nyt jos olet suuntaamassa Turun aluekokouksen kisoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.