Alue B:n rapujuhlat 20.8.

Aika

0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Alue B:n rapujuhlat 20.8.

Tervetuloa Alue B:n huikeisiin rapujuhliin Hämeenlinnaan 20.8.
Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin uudet koejäsenet Annika Hovila ja Eeva Räsänen sekä siirtojäsen Juha Ketola kutsuvat koko Suomen nuorkauppakamarilaiset seuralaisineen huikeisiin Alue B:n rapujuhliin Hämeenlinnaan lauantaina 20.8.2011 klo 18.00 alkaen! Erityisen lämpimästi tervetulleeksi toivotetaan kansallisiin virkoihin ehdolle asettuneet ja asettuvat henkilöt!

Juhlapaikkana toimii idyllinen Aulangon Ulkoilumaja hieman kaupungin ulkopuolella. Kuljetus juhlapaikalle ja takaisin on järjestetty paikallisen linja-autoliikennöitsijän tuella. Tanssijalkoja voi lämmitellä jo rapujuhlien aikaan ja jatkot tansseineen vietetään Hämeenlinnan yössä.

Illalliskortin hinta 30 € on varsin edullinen, sillä se sisältää kuljetuksen juhlaan ja takaisin, runsaan ja ruokaisan salaattibuffetin, ravut, alkumaljan, ruokajuomat ja snapsit.

Majoituksesta vastaa yksityinen hotelli Hämeenlinnan keskustassa kävelykatu Reskalla. Hotelli Emiliassa kahden hengen huoneen saa yhdeksi yöksi hintaan 85 €, sisältäen aamiaisen. Varaukset JCI Rapujuhlat –koodilla hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai 03 612 2106. Kiintiö purkautuu 5.8.

Huomioithan, että vain virallisesti sähköpostitse ilmoittautumalla ja maksamalla illalliskortin, olet varmasti mukana tapahtumassa. Facebook-tapahtumaan toki kannattaa liittyä, mutta se ei toimi virallisena ilmoittautumiskanavana, enemmänkin ennakkotunnelmien luojana. Ilmoittautumiset 5.8. mennessä rapujuhlat@artmocca.fi. Vain 60 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Laskut illalliskortista lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Tapaamisiin rapujuhlissa!

Toivottaa rapujuhla-tiimi Annika, Eeva ja Juha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.