Aamiaistilaisuus: Kognitiivinen ergonomia

Aika
24.10.2019
8:00 - 9:30
Kalenteri
Paikka
Elielinaukio 5 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Aamiaistilaisuus: Kognitiivinen ergonomia

Tervetuloa aamiaistilaisuuteen yhteistyökumppanimme Azetsin tiloihin torstaina 24.10. klo 8-9.30. Tilaisuuden teemana on Kognitiivinen ergonomia ja puhumassa on johtamisen muotoilija Jaana Kilpimaa.

Monimuotoisuus, kompleksisuus ja asioiden väliset keskinäisriippuvuudet haastavat tavan, jolla olemme perinteisesti tottuneet hahmottamaan asiantuntijatyötä. Kun asiantuntijan työ muuttuu, muuttuvat myös vaadittavat taidot ja ne tekijät, jotka vaikuttavat asiantuntijan ja työyhteisön suorituskykyyn ja hyvinvointiin. Näitä tekijöitä ovat mm. psykologinen joustavuus, oppimaan oppiminen, mielen kimmoisuus, vuorovaikutus- ja tunnetaidot. Tule kuulemaan lisää ajatuksia  hyvinvointiin ja suorituskykyyn vaikuttavista tekijöistä ja työn muutoksesta.

Tämä ajankohtainen aihe on hyvin pinnalla tällä hetkellä ja Senior Advisorina toimiva Jaana Kilpimaa on itse pitkällä työurallaan paneutunut juuri tulevaisuusorientoituneeseen johtajuuden kehittämiseen. Jaanalla on yli 15-vuoden monipuolinen kokemus laajoista muutos- ja uudistamishankkeista ja hänen osaamiseen kuuluu myös johtajuuden kehittäminen niin organisaatio- kuin yksilötasolla.

Osallistujamäärä tapahtumaan on rajallinen, joten ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään mukaan, ilmoita siitä Hennalle (lom@keskuspuisto.org).

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.