Aamiaisseminaari muutoksesta

Aika
23.03.2017
8:00 - 11:00
Kalenteri
Paikka
Elielinaukio 5 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Aamiaisseminaari muutoksesta

Tervetuloa Azetsin järjestämään aamiaisseminaariin, jossa käsitellään muutosjohtamista ja onnistunutta muutoksen läpivientiä organisaatiossa. Tilaisuudessa kuullaan case-puheenvuoro tukipalveluiden muutoshankkeesta, vinkkejä miten saada ihmiset mukaan muutokseen ja kuinka toteuttaa oma muutoshanke menestyksekkäästi.

Puhujina Azetsilta Ari Himma, jolla on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä henkilöstöjohtamisesta, johtoryhmätyöskentelystä sekä vaativista muutoshankkeista ja Leena Rautiainen, joka on konsultointi- ja muutoshankkeissa kouliintunut johdon valmentaja ja konsultti. Lisäksi Keskuspuiston PRES Mikko Manninen kertoo omakohtaisen kokemuksen tukipalveluiden muutoshankkeesta.

Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8 ja päättyy klo 11, joten ehdit seminaarin jälkeen esimerkiksi takaisin toimistolle jatkamaan työpäivääsi. Seminaari järjestetään Azetsin tiloissa Helsingissä, osoitteessa Elielinaukio 5 B. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.3 ja ilmoita kommentti-kentässä mahdollinen erityisruokavalio.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.