A-alueen aluevaalikokous Turussa

Aika
22.09.2017 - 24.09.2017
Koko päivä
Kalenteri
Paikka
Turun satama
Turku
Kategoria
Kartta latautuu...
A-alueen aluevaalikokous Turussa

Airiston Nuorkauppakamarilla on kunnia järjestää 22.-24.9.2017 alueen A aluevaalikokous, johon kannatta tulla mukaan myös alueen ulkopuolelta. Perinteisen hotelliviikonlopun sijasta luvassa on vaihtuvia maisemia ja alue A:n kauneinta luontoa saariston merkeissä, sillä kokous järjestetään Turku-Tukholma-Turku välisellä laivareitillä. Airiston NKK on vienyt kokouksen Tallink Silja Baltic Princess:lle, joten luvassa on upeiden maisemien lisäksi verkostoitumista mahtaviin kamarikollegoihin, yhteistä tekemistä, upeat shoppailumahdollisuudet, rentoutumista Spa-osastolla, tekemistä perheen pienimmille, sekä tietystä aluevaalikokouksen perinteiset debatit, koulutukset, sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja. Koska kokous on A alueen aluevaalikokous, tulee ilmassa olemaan myös jännitystä, sekä juhlantuntua.

Iltagaala järjestetään lauantai-iltana maissa -Scandic Juliassa- aivan Turun keskustassa. Tämä on se ainoa laivamatka, mitä vuonna 2017 ei kannata jättää väliin! Luvassa on upea viikonloppu upeassa alue A:n hengessä, jossa hauskuus ja arvokkuus eivät lopu kesken.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki jäsenet, koejäsenet, senaattorit ja avecit kaikilta alueilta yksin, kaksin, perheineen. Älä jää miettimään lähteäkö vai ei, sillä vastaus on kyllä! Nyt lähdetään kaikki!

Ilmoittaudu 14.9. mennessä