Kumppanuus

Keskuspuiston Nuorkauppakamari toimii aktiivisena vaikuttajana
pääkaupunkiseudulla. Kamarimme toimii yhteistyössä niin yritysten kuin
yhteisöjen kanssa. Jäsenemme ovat aktiivisia yrittäjiä, asiantuntijoita ja johtajia pääkaupunkiseudulla. Tavoitteemme on tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joille kamarilaiset ovat sopiva kohderyhmä ja jotka kiinnostavat jäsenistöämme. Pääkaupunkiseudun kamarien yhteistyö on aktiivista, ja vierailemme ristiin eri kamarien järjestämissä tapahtumissa.

Yhteistyökumppanimme

azets
Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Azets tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. He kehittävät ratkaisuja ja tarjoavat neuvonantopalveluja tuomaan kustannustehokkuutta ja parantamaan kilpailukykyä.
Brewniverse
Haluaisitko oppia tekemään olutta tai tutustua syvemmin sen maisteluun? Me Brewniversessä olemme kovin innoissamme kaikesta olueen liittyvästä ja haluamme kaikki mukaan. Tee oma olut tai järjestä tasting. Voit myös osallistua avoimiin tilaisuuksiimme. Cheers! brewniverse.fi

Kansainvälinen Nuorkauppakamari (JCI)

Keskuspuiston Nuorkauppakamari- Helsinki ry on perustettu Helsinkiin vuonna 1986 ja on Suomen suurimpiin kuuluvan kamari, jonka jäsenet edustavat laajasti eri toimialoja ja kamarin toiminta on laadukasta tarjoten erinomaisen näköalapaikan talouselämään ja kansainvälisyyteen.

JCI on aktiivisten ihmisten kontaktiverkosto. Järjestössä jäsenet kehittävät johtamistaitojaan, kouluttautuvat ja vaikuttavat ympäröivään talouselämään ja yhteiskuntaan. Suomessa Nuorkauppakamaritoiminta on alkanut vuonna 1957 ja nykyään kamareita on eri puolilla maata. Nuorkauppakamari on voittoa tavoittelematon sekä poliittisesti sitoutumaton ja sen jäseninä voivat olla elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon palveluksessa työskentelevät alle 40-vuotiaat miehet ja naiset.

Nuorkauppakamaritoiminnan tavoitteena on kehittää jäsenten yksilöllisiä kykyjä ja kannustaa heidän yhteisiä ponnistelujaan parantaa taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia. Nuorkauppakamarilaiset:

 • kehittävät tietouttaan ja valmiuksiaan
 • kehittävät johtamistaitojaan
 • osallistuvat aktiivisesti yhteiskunnan ja talouselämän kehittämiseen
 • tutustuvat mielellään uusiin ihmisiiin
 • lähtevät ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia ideoita ja konsepteja

Miten yritys tai yhteisö voi olla mukana kamaritoiminnassa?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa yrityksille monia erilaisia tapoja olla mukana toiminnassa ja saavuttaa konkreettista hyötyä panostukselleen. Kamarilla on vuosittain paljon kumppaneita, jotka saavat tuotteistettujen ja paketoitujen yhteistyömuotojen lisäksi mahdollisuuden tehokkaaseen räätälöityyn ja kohdennettuun markkinointiin. Kumppanuus voi kohdistua kamaritoimintaan tai kamarin toteuttamaan projektiin. Esimerkkejä yhteistyökumppanituotteista:

 • Somekumppanuus, sisältäen näkyvyyden ja sisältönostot Keskuspuiston somekanavissa (Facebook, LinkedIn, Instagram ja Twitter)
 • Yritysesittely kotisivuilla
 • Logo jokaisessa kamarin uutiskirjeessä
 • Kamarin tiedottajan toimittama yhteistyökumppanijuttu kamarin uutiskirjeeseen
 • Kutsu kamarin vuosijuhlaan + näkyvyys materiaalissa
 • Yritysvierailut kamarilaisille sisältäen yritysesittelyn, keskustelutilaisuuden, työpajan tms.
 • Projektikumppanuus esimerkiksi Enter Business Helsingissä
 • Tilojen tarjoaminen esimerkiksi koulutuksiimme, minkä yhteydessä yritysesittely

Mietimme mielellämme juuri teille sopivan yhteistyön laajuutta yhdessä ja keksimme uusia ideoita kumppanuuksiin kanssanne! Kumppanuusasioissa voit olla yhteydessä yhteistyökumppanivastaavaamme Juha Hiltuseen bus(at)keskuspuisto.org tai valmistautuvaan puheenjohtajaamme Helena Rebaneen, dp(at)keskuspuisto.org

Tallenna