Puheenjohtajan terveiset kesän alkaessa

Rakkaat keskuspuistolaiset,

Kiitos kaikille teille, jotka olette kevään aikana ottaneet askeleita oman huipputarinan rakentamisessa. Moni on kehittänyt osaamista ottamalla uusia rooleja kamarissa, kouluttautumalla tai opettamalla muita. 

Olen saanut myös paljon kehuja, että keskuspuistolaiset näkyvät ja kuuluvat sekä saavat asioita aikaiseksi, vaikka  käsillä on historiallisesti erikoisia aikoja. Kiitos, että olette näyttäneet myös muille, kuinka aktiivista porukkaa kamarissamme on ja että #koronaeipysäytä Keskuspuistoa!

Kevään aikana saatu aikaiseksi paljon. 

  • Monia projekteja on saatu liikkeelle – esimerkiksi Enter Business Helsinki ja Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö -kilpailun tapahtumat starttaavat heti kesälomien jälkeen. Käynnissä olevia projekteja on hyvin monia, joten varmasti jokainen löytää mieleisen.
  • Joulupuun yhdistyksen perustamisen ideaa kehittänyt työryhmä on vienyt asiaa eteenpäin ja siitä on tulossa pian konkreettisempi ehdotus jäsenille. 
  • Alkuvuoden tapahtumien jälkeen Vapun Etkot -olutkiertue sai jäsenistöltä paljon kiitosta. Sen lisäksi tarjolla on ollut monipuolisia koulutuksia sekä jäsenten kehittämistä on tukenut LaaSin palvelut. 
  • Koronasta huolimatta kevät on ollut hyvin kansainvälinen ja saatiin hyvin onnistuneesti maaliin yhteinen projekti Twinning-kamareiden kanssa. 
  • Viestinnän puolella on saatu liikkeelle verkkosivuprojekti sekä Keskuspuiston toteuttamaa mielikuvakyselyä on käytetty pohjana myös kansallisessa kyselyssä. 
  • Talouden puolella olemme aloittaneet yhteystyötä tilitoimiston kanssa. Uudet säännötkin ovat vihdoinkin saanut hyväksynnän PRH:ssa!

Kesä on jo täällä ja se tarkoittaa, että luonnollisestikin kamarielämään tulee hengähdystauko. Toisaalta kesä on myös hyvä aika harjoitella taas toistensa näkemistä kasvotusten. Hiljattain tavattiin jo Laidunkauden avajaisissa sekä pian päästään tapaamaan vielä isommalla porukalla JC Verkostoitumispiknikissä 4.7. Tule mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja ulkoilmassa!

Toivotan jokaiselle ihanaa kesää, missä aurinko ja lempeä kesätuuli tuovat uutta energiaa ja intoa tulevaan. Nähdään piknikeillä!

Helena Rebane

Puheenjohtaja 2020