Koronatilanteen vuoksi Keskuspuisto keskittyy toimimaan verkossa

Kamarimme haluaa suhtautua koronariskiin vastuullisesti sekä noudattaa yleisiä Suomessa annettuja suosituksia, esimerkiksi kokoontumisiin liittyen.

Tämän vuoksi Keskuspuiston kaikki lähiaikojen tapahtumat on siirretty verkkoon, myöhemmin järjestettäväksi tai peruttu. Seuraamme tilanteen etenemistä ja Suomen Nuorkauppakamarien tiedottamista sekä päivitämme tilannearviotamme sen mukaan.

Seuraathan siis kanaviamme!

Koronatilanteen vaikutukset tuleviin tapahtumiimme

Projektien ja tiimien työ tapahtuu jatkossa toistaiseksi Teamsissa sekä verkkopalavereina. Projektipäälliköt ja tiiminvetäjät tiedottavat omille tiimeilleen käytännöistä.

Yksittäisiin tapahtumiimme poikkeustilassa oleminen vaikuttaa seuraavalla tavalla:

  • 18.3. Keskuspuiston synttärit ja Baltic Sea Splash: Synttärit perutaan ja Baltic Sea Splash siirretään myöhemmälle ajankohdalle, kun koronatilanne on helpottunut. Keskuspuiston syntymäpäiviä fiilistellään verkon ylitse.
  • 19.3. Debattiklubi: Perutaan ja selvitetään mahdollisuutta pitää verkossa.
  • 23.3. E120-projekti KICKOFF sekä 6.4. E120-projektitapaaminen: Selvitetään mahdollisuutta järjestää verkossa.
  • 24.3. Keskuspuiston tutustumistilaisuus: Tapahtumaan ilmoittautuneille esitellään kamaritoimintaa verkon ylitse.
  • 25.3. Myyntikoulutus: Selvitetään mahdollisuutta toteuttaa koulutus verkossa.

  • 1.4. Liikuntaprojektin lajikokeilu: Rantalenttis: Tapahtuma siirretään myöhemmäksi. Tiedotamme, kun uusi ajankohta on tiedossa.
  • 17.4. Kansallinen vuosikokous Tampereella: Peruttu. Seuraathan kokousjärjestäjien  ja tiedottamista.

Muista Keskuspuiston tapahtumista tiedotamme myöhemmin. Seuraathan myös alueen ja kansallisen tason tapahtumatiedottamista.

Mitä osaamista sinä voisit jakaa muille?

Koska olemme poikkeustilanteessa, haluamme kehittää toimintaamme verkossa. Kannustamme kamarimme jäseniä pohtimaan, löytyisikö itseltä jotain sellaista osaamista, jota voisi jakaa muillekin verkon ylitse?

Kyseessä ei tarvitse olla tunnin mittainen koulutustuokio vaan pienkin, varttitunnin mittainen infoisku, vaikkapa kätevästä sometyökalusta tai vinkit hyvistä etätyön käytännöistä, riittää mainiosti. Voit myös antaa muille jäsenille tietoa omaan työhösi liittyvään substanssiosaamiseen esimerkiksi haastattelutuokion kautta.

Jos sinulla on idea, mitä osaamista voisit jakaa kamarikavereillesi, ilmoita siitä meille tällä lomakkeella.

Jäsenten tarjoamat koulutukset koostetaan Keskuspuiston omaan LaaS-ohjelmaan. LaaSin kehittämisestä vastaava koejäsen Marjut Jalkanen tulee olemaan yhteydessä henkilöihin sekä koordinoimaan verkkokoulutusten järjestämistä.

Näytetään hyvällä tavalla, että korona ei pysäytä!

Vaikka julkisia kokoontumisia rajoitetaan, harrastuspaikkoja suljetaan, työtehtäviä hoidetaan kotoa etänä ja maailma tuntuu pysähtyvän ympärillä, ei se tarkoita sitä, että kamaritoiminta jäisi paikoilleen.

Haastamme jäsenistömme näyttämään somessa, miten kamarihommat hoituvat etänä, miten pukeudutaan kotitoimistolle ja miltä näyttävät etätyöpäivän eväät. Käynnistämme aiheesta pienen somekampanjan, josta tiedotamme myöhemmin.

Pidetäänpä siis webinaareja, virtuaalikahvitteluja ja vaikkapa etä-afterworkkeja hyvässä kamarihengessä. Näytetään, että #koronaeipysäytä!

Nyt on myös hyvää aikaa miettiä, suunnitella ja keskustella avoimesti, miten voisimme tehdä kamarista entistä vetovoimaisemman. Mitä juuri sinä haluaisit kamaritoiminnassa tehdä ja kokea?

Ja juuri nyt kaipaamme innovatiivisia ideoita etenkin, mitä kaikkea toimintaa voimme järjestää etänä? Keskustele asiasta Teamsissa!

Hallitus seuraa koronatilanteen kehittymistä aktiivisesti ja pidämme jäsenistömme ajan tasalla tulevasta. Pidetään yhdessä hyvää henkeä yllä, poikkeustilanteesta huolimatta.