Keskuspuiston Nuorkauppakamarin vuosikokous järjestettiin 27.2. Espoossa

Vuosikokous 2020

Keskuspuiston Nuorkauppakamari sekä muut pääkaupunkiseudun kamarit kokoontuivat vuosikokouksiinsa 27. helmikuuta 2020 Espoon Keilarannassa Smart Village -tiloissa. Kokoukseen osallistui yli 20 Keskuspuiston jäsentä. 

Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös ja toimintakertomus 2019 sekä myönnettiin vastuuvapaus viime vuoden hallitukselle. Vuoden aikana kamariin saatiin 12 uutta jäsentä ja toiminnassa tuotiin esille yhteiskunnallista vaikuttamista sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, esimerkiksi projekteissa ja viestinnässä.

Projekteja toteutettiin suuri määrä, yhteensä 12. Muutamia isoimpia panostuksia olivat mm. Enter Business Helsinki, Lasten Festarit, Baltic Sea Splash ja Joulupuu. 

Keskuspuistossa järjestettiin myös 6 koulutusta ja useita monipuolisia tapahtumia, mm. Joulupuu-gaala ja PRES-coctails, vierailu Vappu ja Marja Live -ohjelmaan, Keskuspuiston saunailta ja yritysvierailu Vaaterekkiin. 

Keskuspuisto sai uuden Twinning-kamarin (JCI Beziers) ja jäsenille järjestettiin myös vierailut Eurooppa-kokousmaan Ranskan ja maailmankokousmaan Viron lähetystöihin. Kamarissa otettiin myös onnistuneesti Office 365-järjestelmä käyttöön. 

Jäsenyyden hyödyt esille entistä vahvemmin vuonna 2020 

Kokous vahvisti myös vuoden 2020 talousarvion, jonka esitteli rahastonhoitaja Laura Savikoski. Puheenjohtaja Helena Rebane esitteli vuoden alussa aloittaneen hallituksen toimintasuunnitelman 2020, johon on kirjattu neljä keskeistä tavoitetta: 

  • Haluamme olla kiinnostava yhteistyökumppani niin työnantajille kuin yhteistyöyrityksillekin
  • Haluamme kirkastaa jäsenyyden hyötyjä ja merkitystä
  • Haluamme luoda vaikuttaville projekteille ulkoista näkyvyyttä muun muassa viestinnän kautta
  • Lisäksi haluamme lisätä jäsentemme aktiivisuutta ja tyytyväisyyttä tapahtumiin 

Kokouksessa vahvistettiin Keskuspuiston uudet säännöt sekä koejäsenmaksu (50 €), liittymismaksu (80€), jäsenmaksu (135 €/v) sekä kannatusjäsenmaksu (135 €/v). 

Vuosikokouksessa järjestettiin myös  perinteinen puhekilpailu, johon osallistui kuusi jäsentä. 3 minuuttia kestävän puheen aiheena oli lause ”Nuorkauppakamari auttaa rikkomaan rajoja”. Kilpailun voitti hallituksemme viestintävastaava Anita Härkönen, joka edustaa kamariamme Lohjan aluevuosikokouksessa 6.-8.3.2020. Paljon onnea Anitalle ja tsemppiä aluekilpailuun!

Kokouksessa hyväksyttiin kolme uutta siirtojäsentä:  Tiiu Veiler, Freya Böök ja Juuso Olli. Tervetuloa mukaan toimintaan.

Keskuspuisto hakee parhaillaan uusia jäseniä. Lue täältä, kuinka pääset jäseneksemme!