Keskuspuistolainen yrittäjä: Sanni Kaikkonen – Sunnyone Promotion Oy

Sanni Kaikkonen, Sunnyone Promotion Oy

Nuorkauppakamaritoiminta kannustaa ja tukee yrittäjyyteen.

Keskuspuiston Nuorkauppakamarissa on useita yrittäjiä ja kamarissa tehdään paljon yhteiskunnallisesti yrittäjyyden edistämiseksi. Haluamme tuoda keskuspuistolaisten yrittäjien osaamista entistä enemmän esille ja antaa heidän kertoa toiminnastaan.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Sanni Kaikkonen ja hänen yrityksensä Sunnyone Promotion Oy.

Promootiotoimisto Sunnyone Promotion Oy välittää promootio- ja tapahtumahenkilöstöä yrityksille jo 9 vuoden kokemuksella. Yritys on menestyksekkäästi laajentanut toimintaansa markkinointikuvauksiin sekä toteuttaa myös kokonaiset tapahtumat ja promootiokonseptoinnit yhdessä Suomen suurimpien tapahtumatoimistojen kanssa.

Kysyimme Sannilta, mikä yrittäjyydessä on parasta ja mikä on ollut opettavaisinta, lue ohesta tämän energisen naisyrittäjän vinkit!

Mitkä kolme asiaa ovat parasta yrittäjyydessä?

  1. Oman jutun tekeminen. Yhtenäkään päivänä ei harmita mennä töihin! Voin näin korona-aikanakin sanoa, että yrittäjyys on paras työura, mitä minulla on koskaan ollut.
  2. Mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasoon. Vastaan yrityksessäni myynnistä ja markkinoinnista, jolloin kaikki mitä teen tai en tee, heijastuu suoraan omaan kukkaroon. Se motivoi tekemään parhaansa!
  3. Vapaus. Kukaan ei sanele työaikojani eikä menojani, vaikka pyrinkin olemaan tavoitettavissa toimistoaikoina, kun asiakkaatkin ovat. Kukaan ei myöskään kerro, kuinka paljon ja milloin saa pitää lomia.

Entä mitkä kolme asiaa ovat olleet Sannin mielestä opettavaisimpia?

  1. Korona-aika on opettanut, että hyvinkin menestyvä yritystoiminta voi hetkessä pysähtyä, kun ulkopuolelta iskee voima, mihin ei itse voi vaikuttaa. Siksi yrityksellä on aina oltava puskuria, mitä meillä onneksemme on ehtinyt kertyä.
  2. Yrittäjällä ei ole varaa sairastaa pitkiä aikoja. Erityisesti oma henkinen hyvinvointi on syytä nostaa ykkösasiaksi, koska se heijastuu suoraan yrityksen toimintaan. Yrittäjän kannattaa pitää huolta riittävästä vakuutus- ja sosiaaliturvasta.
  3. Kukaan ei pärjää yksin. Verkostoistaan yrittäjä saa apua ja tukea kaikkeen, mitä ikinä tarvitsee ja tekee parhaassa tapauksessa myös kauppaa. Pidä läheiset ihmiset aidosti lähellä, panosta perheen ja ystävien kanssa vietettyyn aikaan. Pidä huolta myös hyvistä työntekijöistä ja anna sellaisten jatkaa muihin tehtäviin, ketkä eivät sisäistä samaa arvomaailmaa ja toimintamallia yrityksen kanssa.

Lue lisää Sannin yrityksestä, Sunnyone Promotionista täältä.

Voit lukea lisää Keskuspuiston Nuorkauppakamarin yrittäjyysaiheisesta projektista, Enter Business Helsingistä, täältä. EBH-projektin löydät myös Facebookista ja Instagramista.