Tallinnan maailmankokous oli täyttä taikaa

Nuorkauppakamarilaiset ympäri maailman kokoontuivat viikoksi Tallinnaan 3.-8.11. JCI maailmankokoukseen. Paikalla oli yli 4000 jiiceetä, joista suomalaisia oli huimat 560 ja meitä keskuspuistolaisiakin peräti 16.

Mikä oli keskuspuistolaisten mielestä parasta?

Ihmiset ja kohtaamiset:

”Kokouksessa parasta oli iloinen ja yhteisöllinen tunnelma, joka mahdollisti monet uniikit kohtaamiset ihmisten kanssa. Tuntui, että sai todellakin rahoilleen vastinetta, monia kohtaamisia kun ei edes voi rahassa mitata.”

”Parasta oli tavata kamarilaisia ympäri maailman! Ja huomata että lukioespanja riittää sittenkin keskusteluun 😂”

”Ehdottomasti parasta olivat ihmiset ja kohtaamiset sekä yleinen motivoitunut ja innostava fiilis! 🤩

”Hienointa olivat kohtaamiset, sekä suunnitellut että suunnittelemattomat. Oli mahtavaa että meillä oli paljon first timereita mukana.”

”Twinning-sopimuksien allekirjoitus ja vanhojen sekä uusien Twinning-ystävien tapaaminen oli yksi kohokohdista”

Monipuolinen ohjelma ja koulutukset:

Itse inspiroiduin eniten Transformation dayn puhujista. Mieleenpainuva kokemus oli myös JCI Presenter kurssi, jossa päästiin laittamaan ”kädet saveen” ja kehittämään omia esiintymistaitoja monien harjoitusten avulla.”

”Paras keynote oli Eric Edmeades ja paras koulutus Make a Positive Impact

”Erityisen paljon irti sain COEUS Groupin pitämistä Behavioral Instinct -koulutuksista, joita tuli kokousviikon aikana käytyä 3 erilaista. Aivan mahtavaa lisäosaamista erilaisten personallisuustyyppien kanssa toimimiseen ja johtajana toimimiseen!
Linkedin-koulutus antoi myös hyvää lisäpotkua omaan motivaatioon aktivoitua kyseisessä kanavassa. Leading Strong Teams -koulutus taas pisti ajattelemaan tiimissä toimimista uudesta näkövinkkelistä.”

”Sisällöstä jäi eniten mieleen Digital Innovation Day, missä pääsi tutustumaan virolaisiin startupeihin ja heidän kasvutarinoihin. Palautteen antamisen workshop jäi myöskin mieleen!”

”Koulutuksista Impostor Syndrome ja Keskuspuiston oman Annin Data&Analytics-koulutus herättivät pohtimaan asioita omasta perspektiivistä.”

Iltaohjelmistakin nautittiin:

”Global Village Night oli tunnelmaltaan aivan omaa luokkaansa.”

”Yllätyin iloisesti gaalasta, jossa oli yllättävän vähän pönöttämistä, mahtavat kasvisruuat ja tajuttoman hyvä meininki tanssilattialla. 🤗”

”Fiilikset on ihan katossa, oli tosi huikeaa ja juhlissa oli ihanaa verkostoitua ja uskaltaa! 🤩”

Ensi vuonna uudestaan?

”Ihan huippufiilis on ja oli ihana kertoa viikosta myös töissä.”

”Kokousviikko Suomen ulkopuolella auttoi keskittymään sisältöihin ja päästämään irti työarjesta, suosittelen!”

”Fiilis onnellinen mahtavista hetkistä ja ylpeä suomalaisista, jotka olivat omalta osaltaan auttamassa maailmankokouksen onnistumista.”

”Ja ihan varmana lähden uudestaan ulkomaille kokouksiin. 💪”