Tomi Rantamäki vieraili JCI Wednesday Clubissa

Vuoden 2018 talviolympialaisissa curlingin Mixed Doubles -pariperisarjassa pelaava olympiaurheilija Tomi Rantamäki vieraili vuoden ensimmäisessä, Keskuspuiston järjestämässä Wednesday Clubissa Elmo Sport Bistrossa 10.tammikuuta. Kamarilaisia oli paikalla mukava määrä ja keskustelu kisoihin valmistautumisesta kävi vilkkaana.

Rantamäki kertoi urheilun ja yritystoimintansa yhdistämisestä sekä henkisestä valmistautumisesta kilpailuihin. Hänen mukaan on tärkeää myös muistaa levätä ja antaa mielen ja kehon palautua – hyvä neuvo aktiivisille kamarilaisille, joilla on usein monta rautaa tulessa!

Rantamäen mukaan curlingissa tarvitaan – fyysistä kestävyyttä unohtamatta – samanlaisia ominaisuuksia kuin golfissa, jossa suorituksen onnistuminen on usein kiinni keskittymiskyvystä. On pystyttävä unohtamaan vastustajan mahdollinen provosointi tai aiemmat virheet ja keskityttävä käsillä olevaan suoritukseen. Rantamäen visio on, että 18-22 -vuotiaista urheilutaustaisista suomalaisnuorista löytyisi uusia tulevaisuuden MM-tason curlingpelaajia ja lupasi valmentaa kiinnostuneet menestykseen.

Helena Rebane antoi Tomi Rantamäelle KePu-skumppaa olympialaisten jälkeen nautittavaksi.
LOM Helena Rebane antoi Tomi Rantamäelle KePu-skumppaa olympialaisten jälkeen nautittavaksi.

JCI Wednesday Club järjestetään joka kuukauden toinen keskiviikko eri pääkaupunkiseudun kamarien toimesta. Seuraa Wednesday Club Facebook-sivua pysyäksesi kärryillä tulevista Clubeista! Paikalle ovat tervetulleita kaikki kamarilaiset ja kamaritoiminnasta kiinnostuneet. Lisätietoja voit kysyä vaikkapa Keskuspuiston tapahtumavastaavalta lom (a) keskuspuisto.org