Keskuspuisto mukana Passion for Success -seminaarissa

Lauantaina 17.3. keskityttiin itsensä kehittämiseen koko intensiivisen päivän ajan.

Keskuspuiston Nuorkauppakamari ja valmennus-/tapahtumayritys Uskalla Innostua ovat tehneet yhteistyötä viime vuoden lopulta alkaen. Uskalla Innostua kuvailee itseään seuraavasti: ”Olemme kuin valmennusyritys, joka tarjoaa valmennuksia. Olemme kuin tapahtumajärjestäjä, joka järjestää mielenkiintoisia tapahtumia itsensä kehittämisen ympärillä. Olemme kuin matkatoimisto, joka järjestää matkoja upeisiin paikkoihin. Olemme kuin elämystalo, jonka tarkoitus on järjestää sinulle huikeita kokemuksia elämääsi.”  Tämän kevään suurin ponnistus Passion for Success 2018 -seminaari näki päivänvalon 19.3. Kulttuuritalolla Helsingissä.

Kuvassa ständillä PRES Linda Vassinen ja DP Hanna Muukka.

Paikalla oli kamarilaisia kuuntelemassa puheenvuoroja motivaatioon, stressinhallintaan, vaurastumiseen ja menestykseen liittyen. Puhumassa olivat Ilkka Koppelomäki, Harri Gustafsberg, Mikko Sjögren ja Anders Haglund.

Seminaarissa oli noin 750 osallistujaa, joista moni tuntui käyneen samaisessa tilaisuudessa myös viime vuonna. Useat olivat myös osallistuneet Uskalla Innostua ja Varapuun järjestämiin koulutuksiin aiemmin. Keskuspuistolla oli Kulttuuritalolla oma ständi, jolla pääsimme levittämään tietoutta nuorkauppakamaritoiminnasta.

Seminaarijatkojen järjestelytiimi LOM Helena Rebane, Lotta Niemelä ja Tiia Wahlberg.

Tänä vuonna seminaari sai myös viralliset jatkot Keskuspuiston toimesta. Parisen sataa seminaariosallistujaa kokoontuivat illalla vaihtamaan ajatuksia intensiivisen seminaaripäivän jälkeen ravintola Kiilaan. Kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille ja osallistujille!