Kansainvälisyys on kamaritoiminnan sydänlanka

Kansainvälisyys on kamaritoiminnan sydänlanka, ja näkyy jollain tapaa kaikessa mitä teemme ja mitä olemme yhteisönä. Kansainvälisyys korostuu tietysti silloin, kun seikkailemme ulkomailla konferenssien, koulutusten ja twinningin merkeissä. Syksylle 2018 on useita hienoja mahdollisuuksia kansainvälistyä. Tässä muutama keskeinen poiminta:

Intia-päivä: Intian suurlähettiläs Vani Rao on kutsunut erityisesti kaikki 2018 Goan maailmankokoukseen osallistuvat 26.8. Kaisaniemen puistoon Intia-päivää viettämään.

European know-how transfer: oletko kiinnostunut EU:n päätöksenteosta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Tässä sinulle aivan ainutlaatuinen mahdollisuus. JCI Europe tarjoaa mahdollisuuden seurata valitsemasi MEP:in arkea Brysselissä puolen viikon ajan. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet.

Eurooppa-konferenssi 2019: kannattaa jo hyvissä ajoin varata lennot ja rekisteröityä early bird -hintaan 2019 JCI Eurooppa-konferenssiin toukokuussa. Löydät kootusti tietoa suomalaisille konferenssiosallistujille Facebook-ryhmästä.