Kamarivuoden aloitus PRES-cocktailseilla

Kamarivuoden aloitustilaisuus järjestettiin torstaina 25.1 ravintola Kiilassa PRES-cocktailsien merkeissä. Alkuun uusi puheenjohtaja Linda Vassinen toivotti kaikki tervetulleiksi ja yhdessä kilisteltiin tulevalle kamarivuodelle sekä herkuteltiin pikkupurtavalla. Paikalle oli saapunut mukavasti väkeä koejäsenistä senaattoreihin ja ensikertalaisiakin oli paikalla.

Paikalla oli väkeä koejäsenistä senaattoreihin.
Puheenjohtaja Linda Vassinen avaa tilaisuuden.

Aiemmin samalla viikolla oltiin koottu muiden aalaisten ajatuksia Keskuspuistosta, ja näistä jäi erityisesti mieleen: perinteet, yrittäjähenkisyys, aktiivinen kamaritoiminta sekä suuret projektit kuten Joulupuu ja Lasten Festarit. Linda kehottikin puheessaan kaikkia pohtimaan, miten keskuspuistolaiset haluaa itsensä nähtävän tulevaisuudessa ja vaikuttamaan omalla aktiivisella tekemisellä tähän jatkossakin.

Illan aikana ei myöskään jäänyt epäselväksi, etteikö vuodesta 2018 olisi tulossa merkittävä Keskuspuistolle, sillä vuoden suurin kamaritapahtuma, KASVA!-vaalikokous järjestetään Keskuspuiston toimesta lokakuussa hotelli Clarionissa. Vaalikokouksen kokouspäällikkö Anni Rasinen kehottikin kaikkia hankkimaan lippunsa ajoissa, jotteivat vain jää ilman! Tämän lisäksi alkuvuoden kohokohtana kannattaa ainakin painaa mieleen maaliskuussa järjestettävä Passion for Success -seminaari, josta on varmasti tulossa huikea! Seminaari on osa Keskuspuiston uutta yhteistyökuviota Uskalla Innostua:n kanssa, jonka tavoiteena on itsensä kehittäminen, haluamiensa tavoitteiden saavuttaminen sekä ihan vain onnellisempi ja energisempi minä.