Hallitus 2018 esittäytyy

Uusi hallitus on aloittanut tehtävissään! Lue alta, ketkä KePun hallituksessa vaikuttavat vuonna 2018.

Puheenjohtaja (PRES) – Linda Vassinen

linda_vassinen

Ihana olla juuri tänä vuonna teidän puheenjohtajana. Olen ollut kamaritoiminnassa mukana vuodesta 2011 ja niihin vuosiin on mahtunut neljä hallitusvirkaa, uusia ystäviä ja reissuja ympäri maailmaa. Minut kamaritoimintaan on imaissut mukaan se, että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin, kokeilemaan omaa osaamistaan ja tietenkin oppimaan uutta. Odotan kovasti mitä kaikkea tämä kamarivuosi tuo elämääni ja työelämätaitoihini lisää sekä mitä kaikkea me kaikki saamme aikaan Kamarissamme. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

 

Seuraavan vuoden puheenjohtajaehdokas (DP) – Hanna Muukka

hanna

Lähdin koejäsenenä mukaan helmikuussa 2016 ja saman syksyn vaalikokouksessa valittiin LIO:n virkaan. Sepä kamaritoiminnassa onkin parasta, että pääsee tekemään niin paljon kaikenlaista. Tuossa ajassa on ehtinyt vaikka mitä ja uskalsinkin hypätä jo nyt pressa-putkeen. Tämän vuoden aion rakentaa pohjaa sille, että 1.1.2019 KePulla aloittaisi kaikkien aikojen paras pressa! 😊 Aion tänä vuonna keskittyä erityisesti KePu-hengen luomiseen, siihen että niin uudet kuin vanhemmatkin jäsenet tuntisivat tämän omaksi kamarikseen ja jokainen löytää täältä oman paikkansa.

 

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) – Mikko Manninen

mikko.manninen_1Olen ollut kamaritoiminnassa mukana vuodesta 2014  ja olen tehnyt niin TREAS:n, DP:n kuin Puheenjohtajan virat. Nyt toimin IPP:nä, minkä lisäksi toimin kansallisella tasolla Projektit- ja toiminta-päällikkönä. IPP:n roolissa aion vaikuttaa lähinnä taustalla – antaa tarvittaessa tukea nykyiselle puheenjohtajalle ja auttaa kamaria hyödyntämään uutta Menestysohjelmaa. Eniten pidän kamaritoiminnassa ihmisistä ja sitä kautta syntyvistä verkostoista, mutta hienoa on myös kehittää omaa osaamista ja omia työelämävalmiuksia.

Varapuheenjohtaja (IND – koulutuslohko) – Tanja Arffman

Tanja_ArffmanKamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2013 lähtien, jolloin liityin Jyväskylän Nuorkauppakamariin. Siellä sain heti hoidettavaksi päätoimittajan tehtävän ja pääsin hyvin mukaan kamaritoimintaan hallitustyöskentelyn kautta. Hienointa kamaritoiminnassa on ehdottomasti ihmiset ja niiden kautta muodostuvat laajat verkostot. Tulevana vuonna toimin Keskuspuiston koulutusvastaavana ja pyrin järjestämään laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista koulutussisältöä.

 

Varapuheenjohtaja (COM – yhteiskuntalohko) – Karri Takki

thumbnail_Karri T

Olen ollut kamaritoiminnassa mukana vuoden 2016 lopulta. Ensimmäisen kamarivuoteni olin mukana EBH tiimissä, josta puolet projektipäällikkönä. COM:n virka on ensimmäinen hallitusvirkani kamarissa. Tänä vuonna päätavoitteenani on varmistaa Keskuspuiston hienojen projektien jatkuvuus yli vaalikokousvuoden. Jos haluat osallistua kamarin projekteihin, voit olla minuun yhteydessä.

 

Varapuheenjohtaja (LOM – tapahtumalohko) – Helena Rebane

helena_rebaneOlen tänä vuonna vastuussa KePun kuukausitapahtumista. Nuorkauppakamarin toiminnassa olen ollut mukana pari vuotta, ja edelliseltä vuodelta onkin jo hallituskokemusta COMina (vastuussa projekteista). Tänä vuonna on suunnitelmissa tarjota jäsenille mahdollisuuksia osallistua monipuolisiin tapahtumiin, jotka tarjoavat elämyksiä, uuden oppimista ja verkostoitumista. Toivottavasti tulet mukaan osallistumaan!

 

Kansainvälisyysvastaava (INT – kansainvälisyyslohko) – Timo Kovala

Timo_KovalaKamarissa olen vaikuttanut viime vuodesta. Kamaritoimintaan lähdin ennakkoluulottomasti ja sillä periaatteella, että hypätään suoraan altaan syvään päähän ja katsotaan siinä samalla, osaanko uida vai en. Opittavaa on paljon ja intoa ottaa uusia kokonaisuuksia haltuun on sitäkin enemmän. Olen asettanut itselleni ensi vuodelle viran puolesta kolme konkreettista tavoitetta: kotikansainvälisyyden kehittäminen, yhteistyön parantaminen JCI Cosmopolikseen ja uuden twinning-kamarin hankinta omaan twinning-verkostoomme.

 

Rahastonhoitaja (TREAS) – Stefan Thilman

Stefan_thilmanKamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2016. Kamaritoiminnassa minua viehättää itsensä haastaminen ja uuden oppiminen, näistä syistä lähdin myös mukaan hallitukseen. Tämän vuoden aikana pyrin yksinkertaistamaan rahaliikenteessä käyttämiämme kanavia.

 

 

Sihteeri (SECY) – Suvi Takkinen

Suvi_takkinenOlen tullut mukaan kamaritoimintaan vuonna 2013. Tämä on neljäs hallitusvirkani. Eniten kamaritoiminnassa pidän mahdollisuudesta kehittää omia taitojani, myös sellaisia mitkä ovat aivan uusia; pääsee kokeilemaan uusia asioita ja tietenkin viettämään aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämän vuoden aikana hallitusvirassani aion keskittyä tarkkuuteen ja keskusteluun.

 

Tiedottaja (LIO) -Minna Karjalainen

Minna_KarjalainenLiityin Keskuspuistoon viime vuoden alussa siirtojäsenenä Vaasasta, jossa ehdin toimia sihteerinä ja koulutusvastaavana. Tänä vuonna KePun tiedotusvastaavana pyrin pitämään kamarilaiset informoituina tapahtumista ja panostan meidän ulkoiseen viestintään. Arvostan kamaritoiminnassa eniten uusien ihmisten tapaamista sekä mahdollisuutta kehittyä uusissa taidoissa – kuten nyt vaikka tässä tiedotusvastaavan pestissä!

 

Senaattiyhdysupseeri (SENAATTIYHDYS) – Petri Pitkänen

Petri_PitkanenToimin tänä vuonna kamarin hallituksen senaattiyhdysupseerina. Toimin siis linkkinä Keskupuiston senaattoreiden ja hallituksen välillä. Ajatuksena on, että kamarin hallitus voisi tehokkaammin käyttää senaatin apua, verkostoja ja kokemuksia hyväkseen. Samalla senaattikin pysyy paremmin kärryillä, mitä kamarissa tapahtuu. Liityin kamariin 2004, toimin erinäisissä hallitusviroissa ja projektipäällikkönä, sekä kamarin puheenjohtajana 2012. Siviilissä olen Airbusia lentävä DI.