Lasten Festarit 6.8. Hesperian puistossa

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä PuskaPromotion elämystoimiston kanssa jo perinteeksi muodostuneen koko perheen ilmaistapahtuman Lasten Festarit sunnuntaina 6.8. klo 10-16 Helsingissä Hesperian puistossa Töölönlahdella. unnamed

Tapahtumassa on luvassa suosittuja lasten bändejä, eläinkulkue, aikuisten deittipiste, työpajoja ja vaikka mitä kivaa koko perheelle! Vuoden 2017 tarkkaa ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta luvassa on elämyksellinen päivä! Tervetuloa mukaan hyvän mielen lasten tapahtumaan!

Seuraa lisätietoja ja päivityksiä nettisivuilta ja Facebookista Lasten Festarit – Helsinki sivulta.

Instagramista ja Twitteristä @LastenFestarit ja hashtagilla #LastenFestarit

LASTEN FESTARIT ETSII VAPAAEHTOISIA TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ!

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa koko perheen ilmaista lastenkulttuuritapahtumaa? Tule mukaan iloiseen tiimiimme ja ole mukana mahdollistamassa Lasten Festarit 2017!

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi telttojen pystytystä, opastekylttien kiinnittämistä, sähköverkon rakentamista osana tiimiä, bäkkärin varusteluista huolehtimista, tuotenäytteiden jakamista, opastamista tapahtuman aikana, kävijöiden neuvomista jätteiden lajittelussa, maskottiasussa heilumista (tässä on hyvä mahdollisuus myös päästä laulamaan ja soittamaan jotain instrumenttia, mikäli sellainen kiinnostaa!), ilmapallojen jakamista, pomppulinnalla vahtina toimimista, alueen siisteydestä huolehtimista ja lopuksi purkutyötä. Tarvitsemme myös tapahtumaa taltioimaan innokkaita valokuvaajia. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva työtehtävä 🙂

Työajat tapahtumassa ovat aika pitkälti sovittavissa, paikalla saa olla halutessaan myös ihan koko päivän tai lyhyemmän aikaa. Tarjoamme vapaaehtoisille evästä ja juomaa työvuoron aikana. Vapaaehtoisena toimimisesta saa halutessaan työtodistuksen PuskaPromotionilta.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi ottamalla yhteyttä:
Doris Tuohimaa
pääkoordinaattori
Lasten Festarit
PuskaPromotion/Keskuspuiston nuorkauppakamari
p. 0408679805
lastenfestarit@gmail.com

Tallenna

Tallenna