Keskuspuisto on A-alueen paras Nuorkauppakamari 2016!

Vantaalla 10.-12.3.2017 pidetyssä aluevuosikokouksessa oli keskuspuistolaisilla useita syitä iloon. 30-vuotisjuhlavuodestamme 2016 Keskuspuiston aktiivinen toiminta huomioitiin A-alueen Paras Nuorkauppakamari –palkinnolla.

IPP Susanna, PRES Mikko ja keskuspuistolaisten tuoreet kunniakirjat.
IPP Susanna, PRES Mikko ja keskuspuistolaisten tuoreet kunniakirjat.

Perusteluina kiertopalkinnon Shakki ja Matti -pelinappuloiden voittamiselle olivat muiden muassa vuoden aikana tehty yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä kansainvälisen toiminnan kehittäminen. Keskuspuiston toiminta osui hienosti paitsi Suomen Nuorkauppakamareiden strategiaan myös noudatti kamarin omia strategisia linjauksia. Palkintopuheessa huomioitiin myös Keskuspuiston vuosikokoushaku Supersankarit 2018.

Alue A:n paras Nuorkauppakamari -tunnustus on Keskuspuistolle järjestyksessä kolmas. Aikaisemmin kunnia on osunut vuosilta 2010 ja 2012.

Keskuspuiston puhekilpailun edustaja Doris ja sparrausjoukot iloisina vähän ennen h-hetkeä.
Keskuspuiston puhekilpailun edustaja Doris ja sparrausjoukot iloisina vähän ennen h-hetkeä.

Keskuspuisto loisti myös puherintamalla. Koejäsen Doris Tuohimaan huikea henkilökohtainen suoritus sai kunniamaininnan A-alueen puhekilpailussa. Doris sai kiitosta henkilökohtaisesta tarinasta ja hänen puheensa teknistä rakennetta kehuttiin kovatasoisen puhekilpailun parhaaksi. Tuomariston mielestä Doriksen puhetta olisi jaksanut kuunnella vielä paljon pidempäänkin sen jälkeen, kun säännöissä määrätty kolme minuuttia tuli täyteen.

17200988_10154816370348964_1371280177435789709_n
Keskuspuistolaisia puheenjohtaja Mikon ympärillä kamarin cocktailseilla ennen iltagaalaa.

Metropolin Nuorkauppakamarin järjestämä Vantaalla pidetty aluevuosikokous oli tänä vuonna A- ja B-alueiden yhteinen. Kokous keräsi osallistujia Vantaalle kaikkiaan lähemmäs kolme sataa henkeä. Kokousosallistuminen oli myös keskuspuistolaisittain hyvällä tasolla. Viikonlopussa kouluttauduttiin ja palkintoja juhlittiin reilun kahdenkymmenen kamarilaisen edustuksella.

Muita vuosikokouksessa A-alueella palkittuja olivat

Paras koulutustoiminta: Helsingin Nuorkauppakamari
Paras projekti: The SHIFT 2016
Paras projekti kunniamaininta: Yhdesä Yrittämäsä
Puhekilpailun voitto: Noora Rissanen, Helsingin Nuorkauppakamari
Puhekilpailun toinen kunniamaininta: Jussi Mäkilä, Loimaan Seudun Nuorkauppakamari

Keskuspuisto onnittelee lämpimästi myös muita A-alueen upeita palkinnonsaajia!