Keskuspuisto ja Uskalla Innostua yhteistyöhön

Keskupuiston nuorkauppakamarin jäsenet haluat kehittää itseään, oppia uutta ja löytää mielenkiintoista sisältöä arkeensa. Hyödyttää se sitten työtä tai elämää yleisesti. Ja Keskuspuisto haluaa tietenkin antaa jäsenilleen työkaluja tähän, mutta tarjota vielä jotain vähän enemmän. Ja sattuipa niin, että tiellemme käveli eräänä kauniina päivänä eräs herra nimeltä Ilkka Koppelomäki.

Ilkalla oli idea. Ilkalla oli innostusta. Ilkalla oli yritys nimeltä Uskalla Innostua.

Uskalla Innostua valmentaa itsenä kehittäjiä
Uskalla Innostua auttaa asiakkaitaan saavuttamaan haluamansa asiat elämässä, olemaan energisempi ja onnellisempi. Ja antaa konkreettisia työkaluja omaan elämään, sellaisia mitä ei opita koulun penkillä. Yritys on valmentanut ihmisiä jo vuodesta 2007 ja tuhannet suomalaiset ovat osallistuneet heidän valmennuksiinsa.

Uskalla Innostua haluaa saada ihmiset kehittämään itseään, KePu haluaa saada jäsenensä kehittämään itseään. Kummatkin haluamme, että ihmiset ympärillämme uskaltavat ja innostuvat. Voiko luonnollisempaa yhteistyökuviota olla? Ei voi. Sen takia Keskuspuiston nuorkauppakamari ja Uskalla Innostua ovat päättäneet yhdessä edistää tätä yhteistä päämääräänsä ja luoda tulevaisuudessa jotain innostavaa ei vain nuorkauppakamarilaisille vaan kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Tule mukaan Passion for Success -seminaariin

Mitä tämä yhteistyö tarkoittaa käytännössä, mitä me kepulaiset ja muutkin nuorkauppakamarilaiset voivat tältä yhteistyöltä nyt odottaa?

Ensimmäinen tilaisuus on lauantaina 17.3. Passion for Success -seminaari Helsingin Kulttuuritalolla.

Passion4succes
Seminaari on tarkoitettu:

  •         sinulle, joka haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin
  •         sinulle, joka tarvitset inspiraatiota ja nostetta
  •         sinulle, joka tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta
  •         itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle
  •         oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta kiinnostuneelle

P4S seminaarin erikoishinta 8.1. asti on 79 €. Siihen mennessä lippunsa ostaneet saavat myös bouksena Asenne-äänikirja (15€) JA Tunne taloutesi e-kirja (19€). Lisäksi nuorkauppakamarilaiset saavat ekstrana ennen ja jälkeen webinaarit.

Ennen webinaarissa Ilkka Koppelomäki kertoo miten voit maksimoida tämän ja kaikkien itsensä kehittämisen seminaarien hyödyn. Mihin sinun kannattaa keskittyä, jotta hyödyt seminaareista, kirjoista ja valmennuksista parhaiten. Miten pitää selkeys asioiden välillä, kun eri kirjat ja valmentajat vievät eri suuntiin.

Jälki-webinaarissa Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren pitävät kysymyksiä ja vastauksia webinaarin, jossa jäsenten on mahdollisuus kysyä seminaarin jälkitunnelmissa mitä tahansa kysymyksiä aiheeseen tai aiheen viereen liittyen.

Ilmoittaudu heti nuorkauppakamareiden oman ilmoittautumissivun kautta.
HUOM! Nuorkauppakamarilaisten ilmoittautumista varten on siis luotu oma sivu ja kaikki meidän ilmoittautumiset tulee tehdä sitä kautta!

Miksi kävellä yksin, kun matkan voi mennä yhdessä?

Tallenna

Tallenna

Tallenna