Joylla ja KePu proudly present: Itsensä Johtaminen Positiivisen Psykologian keinoin –webinaarivalmennussarja tänä keväänä

Keskuspuiston nkk tarjoaa yhdessä Joyllan kanssa maksuttoman webinaarivalmennussarjan:
Itsensä Johtaminen Positiivisen Psykologian keinoin

Hyvät itsesi johtamisen taidot positiivisen psykologian keinoin lisäävät merkityksellisyyttä, motivaatiotasi, onnellisuutta, omien vahvuuksiesi ja potentiaalisi sekä suorituskykysi hyödyntämistä, hyvinvointiasi sekä itsesi tuntemista niin arjessa kuin työelämässä.

Webinaarit pidetään klo 17.30-19.00

29.3. Onnistu tavoitteissasi
5.4. Vahvuudet voimavarana
12.4. Hyvä arki

Voit osallistua webinaariin haluamassasi paikassa esim. kotisohvalla, työpäivän jälkeen toimistolla tai linja-autossa mobiililaitteellasi. Ilmoittautumislinkit alla.

Itsensä johtaminen positiivisen psykologian keinoin

Itsensä johtaminen positiivisen psykologian keinoin –valmennussarja tarjoaa tieteellisesti todistettuja keinoja ja käytännön työkaluja merkitykselliseen ja hyvään elämään. Valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta webinaarista, joissa käsitellään tavoitteita, vahvuuksia ja tapoja.

Valmentajina toimivat positiivisen psykologian asiantuntijat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. Joylla tarjoaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Voit lukea lisää osoitteessa www.joylla.com.

Positiivisen psykologian maisteri Netta Lehtonen on myötätuntoinen ja kannustava valmentaja. Hän on kauppatieteiden kandidaatti ja avustava luennoitsija University of East Londonin positiivisen psykologian tiimissä. Netan intohimona on jakaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Netta on myös Keskuspuiston nuorkauppakamarin jäsen.
Paulina Piippo on innostava ja lämmin valmentaja ja esiintyjä, joka on kiinnostunut tieteestä hyvinvoinnin takana. Diplomi-insinöörin ja pian valmistuvan positiivisen psykologian maisterin intohimona on auttaa ihmisiä elämään merkityksellistä elämää. Paulina on myös Keskuspuiston nuorkauppakamarin jäsen.

”Itsensä voittaminen on voitoista ensimmäinen ja paras” – Platon

Onnistu tavoitteissasi (29.3):
Miten sitoudut ja saat aikaan asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle? Miten luot tavoitteita, jotka myös saavutat? Tutkimusten mukaan tavoitteiden asettaminen on vahvasti yhteydessä onnellisuuteen, hyvinvointiin sekä suorituskykyyn.

Ilmoittautumislinkki: https://app.webinarjam.net/register/26989/d39933f47f

Vahvuudet voimavarana (5.4.):

Miten tunnistat omat ja muiden vahvuudet? Vahvuuksien tunnistaminen ja käyttäminen lisäävät tutkitusti mm. onnellisuutta, merkityksellisyyden tunnetta sekä itseluottamusta. Ne auttavat uppoutumaan tekemiseemme ja saavuttamaan potentiaalimme.

Ilmoittautumislinkki: https://app.webinarjam.net/register/26989/8ec32a30d9

Hyvä arki (12.4):

Tiesitkö, että noin 40 prosenttia päivittäisistä teoistamme koostuu tavoista? Toimimme niin kuin olemme aiemminkin toimineet. Tiedostamalla epäsuotuisat tapasi voit taklata ne ja saada aikaan suuriakin muutoksia. Tässä valmennuksessa tutustumme keinoihin, joiden avulla muutat, poistat ja luot uusia pysyviä tapoja. Tieteestä saamme hyviä keinoja tavoitteiden saavuttamiseen.

Ilmoittautumislinkki: https://app.webinarjam.net/register/26989/3a178c424e