EBH Forum: Minustako myyntitykki – markkinoinnilla menestykseen 23.3.

Haaveiletko yrittäjyydestä, tai onko sinulla jo toteuttamista vailla oleva liikeidea? Jos haluat uusia ideoita tai tavata innostavia ihmisiä ja hyödyllisiä kontakteja, tule mukaan Enter Business Helsinki (EBH) Forumeihin.

EBH Forum -sarjan kolmannessa tilaisuudessa teemana myynti ja markkinointi. Puhumassa ovat muun muassa toimitusjohtaja Perttu Karjalainen Entocubesta, jonka myyntituote on korkeatasoinen proteiini: hyönteiset. Myyntivalmentaja Mika D. Rubanovitsch kertoo illan aikana parhaat vinkkinsä miten tulla huippumyyjäksi ja digitaalisia palveluja tarjoava W3:n konseptisuunnittelija Pekka Front avaa myynnin asiakaskokemusta.

Aika: 23.3.2017 klo 17-19.30
Paikka: HUB 13 (Kaisaniemenkatu 13 A)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Eventbritessa.

Mika D. Rubanovitsch / Myyntivalmentaja
”Myy enemmän – myy paremmin”

ruba

Mika D. Rubanovitsch on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja konsultoinut suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba on saanut kiitosta innostavana, asiansa osaavana kouluttajana. Hän on kouluttanut niin tiimiesimiehiä, myyjiä kuin tulevia kauppakorkeakouluopiskelijoitakin.

Perttu Karjalainen / Entocube
”Maailman muuttaminen hyönteisten avulla”

PErttu

Hyönteiset ovat yksi parhaista ratkaisuista ruokajärjestelmän kestävyysongelmiin ja kasvavan väestön ruokkimiseen. Meillä länsimaissa hyönteissyönti on kuitenkin ilmiönä uusi. Miten rakentaa bisnes toimialalla, jota ei ole olemassa ja miten tuoda hyönteiset suomalaisiin ruokapöytiin?

Pekka Front / W3

”Myyjä asiakkaan oppaana asiakaspolulla”

Pekka

W3 Groupin Service Design Leadinä toimiva Pekka Front on kulkenut oman matkan kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin kautta palvelumuotoilijaksi. Nyt hän nappaa navigaattoriin onnellisen asiakkaan myynnin maalina ja katsoo asia palvelumuotoilulasien kautta.