Yritysvierailuja, yhteiskunnallista vaikuttamista, seikkailua ja verkostoitumista – kuukausitapahtumissa löytyy kaikille jotain

Kamarivuodessa ollaan nyt päästy vähän yli puoleen, ja tänäkin vuonna kalenterissa on nähty unohtumattomia tapahtumia laidasta laitaan.

Talven halki

Tammikuussa vuosi vierähti liikkeelle PRES Cocktails –tilaisuuden merkeissä, jossa puheenjohtaja Susanna Valkeus avasi uuden toimintakauden. Helmikuussa pääsimme tutustumaan lokakuussa 2015 avautuneen uuden Huimalan tiloihin Helsingin Konalassa toimitusjohtaja Kimmo Studen toivottaessa meidät tervetulleiksi. Huimala tarjoaa reippaan seikkailupuistokokemuksen sekä perheen pienemmille, että vähän isommillekin: päivä Huimalassa tarjosi kamaritapahtuman myös sellaisille kamarilaisille, joilla on pieniä lapsia ja antoi tilaisuuden viettää perheen kanssa yhteistä aikaa yhdessä muiden kamarilaisten ja heidän perheidensä kanssa.

Makita Oy otti meidät vieraakseen yritysvierailulle maaliskuussa. Andrew Baxter, CIO, oli isäntänämme ja vierailun aikana hän avasi meille tämän japanilaisen yrityksen menestystarinaa jo yli 100 vuoden takaa ja kertoi japanilaisesta johtamistyylistä, ringiseidosta. Pääsimme myös tutustumaan demohuoneeseen ja monen kamarilaisen toive pitää käsissään järeitä työkoneita toteutui.

kepu_hannu_1

Makitan vierailu oli yksi tämän vuoden miesvaltaisimpia tähän mennessä. Kenellä on näyttävin porakone?

Kevään korvalla

Huhtikuussa kuukausitapahtussa nähtiin yhteiskunnallista vaikuttamista, sillä pääsimme tutustumaan Keskusrikospoliisin alaiseen Rikosmuseoon. Vierailu oli mieliinpainuva kokemus ja muistutus siitä, että poliisin työ on todella tärkeää.

Kevät jatkui kiireisen toukokuun merkeissä. Kuun alussa saimme tutustua kamarimme oman senaattorin Juha Sinisalon ohjeistuksessa oluen tekoon ja sitten loppukuussa tuotoksen pullottamiseen. Molemmissa tapahtumissa jokainen osallistuja pääsi ihan itse osallistumaan oluen tekoprosessiin Juhan lämminhenkisessä ohjauksessa. KePu-olutta on nyt sitten saatavilla maisteltavaksi Puheenjohtajan Syyspäiville 9.9.2016, joten laita päivämäärä kalenteriin. Toukokuussa pääsimme myös Keskuspuiston Senaatin järjestämään tapahtumaan yritysvierailulle Stora Ensolle.

Kepu_oluentekoa3

Kepu_oluentekoa2

Näin se tehdään. Juha Sinisalo opastaa oluen teon saloihin.

 

Alkusyksystä

Kesätauon jälkeen kuukausitapahtumissa on luvassa jälleen paljon, muun muassa 30.8. yritysvierailu Psykoterapiakeskus Vastaamossa.

Kamaritapahtumat tekee ikimuistoisiksi ihanat kamarilaiset, nähdään taas pian!

Terveisin, LOM Taina