LOMin terveiset :)

Hallitusretriitillä Mäntyharjussa 16.-17.1.2016

Hallituksen vuosisuunnitelman suunnitteluviikonloppu tammikuussa oli hyvin tiivis paketti kamaritoiminnalle tyypilliseen tyyliin yhdistelmä suunnittelua ja toteutusta, itse asiaa ja toisiimme tutustumista.

Ilokseni huomasin, että Keskuspuiston hallituksessa 2016 meillä on todella innostunut porukka sekä uusia että kokeneempia tekijöitä. Jokaisella oli hienoja ajatuksia ja asioita mietittynä siitä, kuinka tänäkin vuonna saadaan aikaiseksi ainutkertainen kamarivuosi korkealaatuisine elämyksineen.

IMG_9257

Omakohtaisesti valmistautuminen lähti siitä, että perehdyin syksyllä 2014 tehtyyn jäsenkyselyyn ja siellä esille tulleisiin toiveisiin kamaritapahtumien suhteen. Siellä tuli esille, että yrittäjyys ja itsensä kehittäminen olivat keskeisiä teemoja, mutta toisaalta vastauksissa heijastui myös se, että jäsenistössä on erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja oma tavoitteeni on kuukausitapahtumien suhteen, että ne tarjoaisivat jäsenille monipuolisesta ohjelmaa. Näiden pohjalta tein suunnitelman ja sitä kävimme läpi Mäntyharjulla.

Helmikuun kuukausitapahtuma Reippailupäivä Huimalassa lauantaina 13.2. alkaen klo 10 tarjoaa mahdollisuuden kokea jotakin aavistuksen huimempaa, kuten kiipeillä seinille tai nousta ylös 20 metrin korkeuteen, tai nauttia päivästä kamarilaisten ja perheesi kanssa reippailuhallin puolella nauttien kiireettömästä yhdessäolosta.

Maaliskuun kuukausitapahtumassa meillä on yritysvierailu japanilaisella sähkötyökaluvalmistajalla Makitalla tiistaina 8.3. alkaen klo 17:30. Yrityksellä on takana 100 vuotta panostusta tuotekehitykseen ja suomalaisten rakentajien valikoimaan tuotteet ovat kuuluneet jo vuodesta 1979. Yritys ehkä tunnetaan porakoneista ja sirkkeleistä, mutta olitko kuullut esimerkiksi akkukäyttöisestä jääkairasta tai lämpötakista?

Kamaritoiminta mahdollistaa aktiivisen vaikuttamisen kautta omien unelmien toteuttamisen, kunhan on valmis näkemään hieman vaivaa niiden eteen. Onko sinulle toiveissa unelmien kuukausitapahtuma tai kenties ajatus siitä, minne meidät voitaisiin kutsua ja haluaisit olla mukana toteuttamassa näitä toiveita? Nyt kannattaa ottaa tehdä unelmista totta ja tehdään se yhdessä KePu-hengessä!

Kuukausitapahtumaterveisin,

Taina Baxter, lom@keskuspuisto.org

Kuukausitapahtumavastaava (LOM)