Mäntyharjun hallitusretriitistä suuntaviivat vuodelle 2015

Vuoden 2015 hallitus kokoontui Mäntyharjulle 10–11.1 suunnittelemaan tulevaa vuotta. Viikonloppu käynnistyi mukavasti tulevan vuoden ideoinnilla ja vuosikellon tarkastelulla. Melko tuoreena Kepulaisena ja hallituslaisena jopa vähän yllätyin Kepun tarjonnan laajuudesta ja monipuolisuudesta. Viikonlopun suunnitelmien mukaan vuosi näyttäisi tuovan tullessaan ison määrän sekä uusia että perinteisiä tapahtumia, koulutuksia ja juhlia.

Viikonlopun aikana pohdimme erityisesti, millä tavalla Kepu voisi varmistaa jäsenistönsä tyytyväisyyden ja toiminnan korkean laadun sekä monipuolisuuden. Lisäksi yhtenä tärkeänä teemana oli koejäsenprosessi ja sen kehittäminen entistä paremmaksi ja toimivammaksi. Tietysti myös pohdimme, miten voisimme ottaa huomioon toiminnassa ja tapahtumien teemoissa ajankohtaiset ja päivänpolttavat asiat, kuten tänä vuonna kevään vaalit.

Viikonlopun tarkoituksena oli myös, että hallituslaiset tutustuisivat toisiinsa entistä paremmin hyvän ruuan, jutustelun ja yhdessä tekemisen kautta, sillä hallituksessa on vanhojen konkareiden lisäksi myös melko monta tuoretta jäsentä. Tutustumisen lomassa pyrimme myös analysoimaan toistemme vuorovaikutustyylejä ja tyylien vaikutusta tiimityöskentelyyn sekä viestien välittämiseen että niiden vastaanottamiseen.

Näin lopuksi yhteenvetona viikonlopusta voisi sanoa, että tulevasta vuodesta on tulossa huikea ja tapahtumarikas! Ja koko hallituksen puolesta vielä iso kiitos majoituksesta ja kestityksestä loistavalla isännälle eli senaattori Juha Sinisalolle! 🙂

Riina Tiihonen, FEST 2015