Keskuspuiston syksy käyntiin projekteilla ja palkinnolla parhaasta senaattiyhteistyöstä

u6riHk1VC3FZ_TrZJc3IeOXNZrGWVifMudnXwtRiG9gHeti lomien jälkeen Keskuspuisto järjesti menestyksekkäästi Lasten Festarit, ja Hesperian puisto täyttyi tuhansista iloisista lapsista. Säät suosivat ja kävijäennätys tehtiin taas. Kysyntää perheiden yhteiselle ilonpidolle selkeästi on ja maksuttomuus takaa sen, että kaikki voivat yhdenvertaisesti tulla nauttimaan päivästä. Heti festarien jälkeen seuraavan vuoden suunnittelu pyörähti liikkeelle, ja varmaa on, että ensi vuoden 10. juhlavuoden festareista tulee aivan ennennäkemättömän hienot!

Samanaikaisesti Lasten Festarien kanssa järjestettiin Kokkolassa Suomen Senaatin vuosikokous, jossa puheenjohtaja Anni Rasinen  kävi hakemassa kamarille myönnetyn palkinnon parhaasta senaattiyhteistyöstä. Keskuspuiston senaattiyhteistyö on kamarille todellinen voimavara ja näkyy kamarin arjessa.

Seuraavaksi projektirintamalla on tiedossa vanhaa sekä uutta. Joulupuu on hyvin perinteinen, mutta aina lämmittävä projekti. PopUp toimitilat yrittäjille sen sijaan on uusi, Turusta liikkeelle lähtenyt konsepti, joka tullaan toteuttamaan myös Helsingissä. Tervetuloa mukaan kamarin

vaikuttavaan projektitoimintaan!