Keskuspuiston nuorkauppakamarin valmentajapankki jatkaa toimintaansa syksyllä – ilmoittaudu esimiesvalmennukseen!

Syksyllä alue A:n kamareiden jäsenillä on mahdollisuus saada itselleen sekä ilmainen että laadukas 1-4 kerran yksilövalmennusprosessi tai osallistua esimiesvalmennusryhmään. Valmennusprosessia voi halutessaan jatkaa omakustanteisesti tai mahdollisuuksien mukaan työnantajan kustantamana. Valmennuksen aikana voi tutkia ja kehittää joko työelämään tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä merkityksellisiä asioita. Motivaationasi voi olla esim. kevyt uteliaisuus ja kiinnostus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena/omana itsenäsi, erilaisten haasteiden työstäminen tai syvemmän muutoksen tarve.

Ilmoittautuminen yksilövalmennuksiin alkaa elokuun puolessa välissä – seuraa siis oman kamarisi tiedotteita! Nyt on jo kuitenkin mahdollisuus ilmoittautua syyskuussa alkavaan esimiesvalmennusryhmään, josta ohessa tarkemmat tiedot!

 Sisältö ja aikataulut: Mitä kannustava ja valmentava esimiestyö on? Miten johtaa muutoksia? Kuinka huolehtia työhyvinvoinnista? Tervetuloa kannustavaan ja keskustelevaan esimiesten valmennusryhmään, jossa pääset luottamuksellisessa ilmapiirissä valmentautumaan ja jakamaan kokemuksia kokeneen Coachin ohjauksessa. Syksyn esimiesvalmennusten tavoitteena on kasvattaa innostusta työhön ja elämään yleensä. Kyky tuottaa uusia ideoita ja luovuus lisääntyvät. Valmennuksissa viitataan alan tutkimuksiin, silti valmennukset ovat erittäin käytännönläheisiä, osallistavia ja oivalluttavia sekä valmennusotteeltaan ratkaisukeskeisiä.

Kannustava ja valmentava esimiestyö: ke 10.9. klo 16.30 – 20

Muutoksien johtaminen: ke 8.10. klo 16.30 – 20

Työhyvinvointi, esimiehen oma jaksaminen: ke 5.11. klo 16.30 – 20

Paikka: Keskiviikon 10.9. valmennus pidetään Hellsten Hotels Senaten upeassa Penthouse-kattohuoneistossa Katajanokalla, os. Kauppiaankatu 5, Helsinki. Syksyn muiden valmennusten paikat Helsingissä vahvistetaan osallistujamäärän vahvistuttua.

Hinta: Syksyn maksu on yhteensä 150 euroa, mutta ryhmään voi tulla maksutta tutustumaan ensimmäisellä kerralla. Hintaan lisätään alv 24 %, jos maksajana on yritys. Valmennuksen lisäksi hintaan sisältyy valmennuksessa jaettava materiaali sekä välipala, joka on tarjolla klo 16.30 – 17. Valmennusohjelma klo 17 – 20. Jos haluat osallistua koko valmennusprosessiin, tiedustele työnantajaltasi mahdollisuutta valmentautua työpaikan kustantamana!

Osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä on 6 henkeä. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkeä.

Valmentaja ja valmennusyritys: Valmentajana toimii koulutus-, konsultointi- ja valmennusalan yrittäjä Pia Winqvist. Winqvist on ratkaisukeskeinen valmentaja ja kokenut johtotason esimies sekä Suomen Coaching-yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 27.8. mennessä. Ilmoittautuminen Johanna Karatmaalle johanna.karatmaa@gmail.com tai 041 501 4325. Ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioista, kiitos.