Keskuspuiston NKK:n järjestämä yrittäjyyskoulu 11.1. – 3.5.2015

Oletko haaveillut tai jopa suunnitellut yrityksen perustamista? Tuntuuko, että vaikka kiinnostusta löytyy, valmiudet yrityksen perustamiseen eivät ole vielä riittävät? Jos vastasit jompaankumpaan kysymykseen kyllä, tule Keskuspuiston NKK:n järjestämään yrittäjyyskouluun! Yrittäjyyskoulu on viisiportainen koulutus, josta saat valmiuksia yrityksen perustamiseen, apua liikeideasi hiomiseen sekä tietoa myynnistä, markkinoinnista, rahoituksesta, taloudesta ja henkilöstöasioista. Lisäksi tukenasi on kokenut mentori.

Koulutuksen aikataulu on seuraava:
su 11.1. klo 12 – 18 Startti ja yritysidean työstäminen
ke 11.2. klo 17 – 20 Liiketoimintasuunnitelma
su 8.3.  klo 12 – 18 Myynti ja markkinointi
ke 1.4.  klo 17 -20 Talous ja rahoitus
su 3.5.  klo 12 – 18 Henkilöstöasiat ja kurssin päätös

Yrittäjyyskoulun vetäjänä toimii Kristian Jaakkola. Hän on kokenut yrittäjä, joka on itse perustanut ja kasvattanut menestyksekkäästi useita firmoja sekä auttanut ja sparrannut monia aloittelevia sekä jo pidemmälle ehtineitä yrityksiä. Lisäksi koulutuksissa on puhujina sekä mentoreina teemojen mukaan eri alojen asiantuntijoita sekä muita kokeneita yrittäjiä. Kaikki koulutukset järjestetään Helsingin keskustassa.

Hinta: Nuorkauppakamarilaisille 95 € / henkilö sis. yrittäjyyskoulun materiaaleineen, tarjoiluineen sekä aloituslounaan ja päätöspäivällisen
Hinta muille 295 € / henkilö
Koulutusmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus on hyvin vuorovaikutteinen ja käytännön tekemiseen perustuva.  HUOM! paikkoja koulutukseen on hyvin rajoitetusti (12) ja ne menevät varausjärjestyksessä.

Ilmoittaudu HETI mukaan HOLVI-palvelun kautta tästä linkistä.
Lisätietokyselyt: Kristian Jaakkola, kristian@jaakkola.com 040 529 7497