Odotettavissa mielenkiintoinen syksy

Lasten Festarit tulee jälleen!
Lasten Festarit tulee jälleen!

Ansaittu kesäloma alkaa olemaan jo useimmilla meillä takana. Samalla kun ihmiset palaavat työpaikoille ja kouluihin, myös kamaritoiminta alkaa heräilemään kesän hiljaiselon jälkeen.

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin syksy käynnistyy jälleen vauhdikkaasti Lasten Festareilla. Tapahtumaa on ollut tekemässä kova tiimi ja on syytä odottaa erittäin korkeatasoista tapahtumaa myös tänä vuonna. Pääartistina on esiintyy tänä vuonna UMO Johanna Förstin kera. Tervetuloa joko omien tai lainalapsien kanssa!

Maailman paras aluekokous tulossa!

SommarAkademi on koulutusviikonloppu kamareiden puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille.
SommarAkademi on koulutusviikonloppu kamareiden puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille.

Kesän aikana on myös valmistauduttu syksyä varten. Puheenjohtaja ja DP Kristian osallistuivat Ahvenanmaalla pidettyyn viikonlopun mittaiseen SommarAkademiin, joka on A-alueen koulutus istuville ja mahdollisesti tuleville puheenjohtajille. Viikonlopun aikana käydään läpi syksyn toimintaa ja valmistaudutaan siihen.

Virallissa kokouksissa asialistalla oli maaliskuun 2014 aluevuosikokous, jolla ei ole vielä järjestäjää. Pitkällisen harkinnan jälkeen päätimme, että järjestämme aluekokouksen maaliskuussa 2014! Hallitus valtuutti Teemu Miettisen toimimaan kokouspäälikkönä. Teemu tulee keräämään tiimin kokouksen järjestämistä varten. Olkaa yhteydessä!

Hannu ja JCI WP Chiara Milani
Hannu ja JCI WP Chiara Milani

Yksi loppukesän yllätyksistä oli JCI World President Chiara Milanin yllätysvierailu Helsingissä. Oli mielenkiintoista tavata ihminen, joka johtaa globaalia vapaaehtoisverkostoa. Tapaaminen oli lämminhenkinen ja rento. Hän korosti vastuunkantoa sekä yksilötasolla että valtioiden välillä, muun muassa eurokriisin ratkaisussa.

Mielenkiintoinen syksy

Toinen viimeaikojen puheenaiheista oli kansallisen varapuheenjohtajan Jan Metsolan vetäytyminen tehtävistään henkilökohtaisista syistä johtuen. Tämä avaa kansallisen tason vaalikamppailun aivan uudella tavalla, koska nyt myös kansallisen puheenjohtajan paikka on myös auki.

Keskuspuistolaiset ovat aktivoituneet hakemaan alue- ja kansallisiin virkoihin. Aluevirkoihin on ehdokkaana allekirjoittanut aluejohtajaksi ja Susanna Valkeus aluetiedotuspäälliköksi. Tiina Naskali on ehdolla keskusliittoon kehitysjohtajaksi (EVP). Mielenkiintoinen vaalisyksy on edessä! Kaikki ehdokkaat kaipaavat tukea ja siksi kannustakin kaikkia lähtemään mukaan Hangon Aluevaalikokoukseen sekä Joensuun Kansalliseen vaalikokoukseen. Myös Keskuspuiston omat vaalit ovat tulossa. Kannattaa jo pohtia mitä haluaisit tehdä ensi vuonna!

Rapujuhlat on taas tulossa
Rapujuhlat on taas tulossa!

Tietty myös omassa kamarissa tapahtuu. Kannattaa muistaa perinteiset ainakin rapujuhlat, golf-kilpailut ja vierailu pelastuslaitokselle! Lisäksi kansainväliseen yhteistyöhön tähtäävä Modex- projekti käynnistyy.

Lisää tapahtumia on tulossa syksyllä. Tervetuloa mukaan!

Åland