Näin minä sen tein! -paneeli Oma Yritys -tapahtumassa

Oma YritysKeskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää paneelikeskustelun huomenna keskiviikona Oma Yritys -tapahtumassa otsikolla ”Näin minä sen tein!”  Sen tavoitteena on kannustaa uusia yrittäjiä ottamaan se viimeinen rohkea askel, jonka oman yrityksen perustamien vaatii.

Keskuspuisto on järjestänyt vastaavia tilaisuuksia aiemmenkin. Tällä kertaa aiheeksi valittiin nimenomaan aloittavat ja ehkä vielä harkitsevat tulevat yrittäjät. Pyrimme vastaamaan niihin kysymyksiin mitä nimen omaan uudet yrittäjät pohtivat. Tälläisia ovat alkurahoitukseen, yhtiömuotoon ja liikeidean kehittämiseen liittyvät kysymykset. Sen verran mitä tunnen panelisteja voin vakuttaa, että liikeideat tulevat hyvinkin erilaisten sattumien ja tapahtumien kautta.

Tavoitteena on kannustaa uusia yrittäjiä ottamaan se viimeinen rohkea askel, jonka oman yrityksen perustamien vaatii.

Paneeliin on saatu edustava joukko hiljattain yrityksen perustaneita yrittäjiä. Osa on ensikertalaisia, osalla on useampakin yritys takana. Toimialat vaihtelevat puhtaasta tekniikasta palveluihin. Kaikki ovat hieman eri vaiheissa mutta tarjoavat varmasti erilaisen näkemyksen yrityksen perustamiseen.

Omista kokemuksistaan ovat kertomassa:

  • Esa Heiskanen, Applari / Suomen lähi- ja maalämpö
  • Kari Ylihärsilä, vielä harkinnassa
  • Lasse Korpela, CatchBox
  • Nina Koivisto, Eliittitreffit
  • Hannu Nikupeteri, Hakema

Tilaisuuden juontaa Kristian Jaakkola.

Paneelin järjestäminen on luonnollinen jatko Keskuspuiston muille yrittäjyysprojekteille kuten Yrittäjyyskoulu ja Seuraava Porras. Näissä kaikissa kannustetaan omaan vastuunkantoon ja yrityksen perustamiseen. Paneeliin ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin yrittäjyysprojekteihin voi osallistua vaikka oman yrityksen perustaminen ei olisikaan vielä ajankohtaista. On hyvä viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat saman mielenkiinnon kohteen. Ainakin asiaa pysyy ajankohtaisena mielessä!