KePu-hallituksen kutsuvirkoihin hakeutuminen

Vuoden 2014 hallituslaisia
Vuoden 2014 hallituslaisia

Vuoden 2014 hallitukseen on edelleen muutama paikka vapaana ja nyt nämä kutsuvirat ovat haettavissa. Ilmoittaudu tulevalle PRES Kristian Jaakkolalle (kristian@jaakkola.com) mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.11. mennessä kiinnostuksestasi näitä tehtäviä kohtaan:

FEST eli juhlavastaavaOletko kiinnostunut järjestämään kepulaisille laskiaisriehaa, vappujuhlia Ullanlinnanmäellä, Rapujuhlia, vuosijuhlia yms.? Kaikkea ei toki ole tarkoituskaan tehdä itse, vaan vastata sopivalla tiimillä näiden järjestelyistä.

WEBMASTER eli nettisivujen, facebookin ja twitterin viestintävastaava. Jos haluat LIO:n viestintätiimiin ja sähköinen viestintä sekä SoMe on juttusi tai haluat oppia niistä, tämä on sinua varten.

PÄÄTOIMITTAJA eli vastuu kamarin lehdestä. Jos taitto, lehdenteko jne. on ominta aluettasi ja olet tästä kiinnostunut, ilmoittaudu tähän tehtävään.

SENAATTIYHDYSUPSEERI. Tämä on uusi kutsuvirka ja tätä voi hakea Keskuspuiston Senaattorit. Tavoitteena on tiivistää hallituksen ja senaatin yhteistyötä ja tarjoaa yhdelle KePun senaattorille mahdollisuuden päästä vielä takaisin hallitustyöhön mukaan. Tähän toivomme Keskuspuiston Senaatilta esitystä.

Vaikka useimpiin tehtäviin on jo hakijoita ilmoittautunut, haku on edelleen avoinna ja hakea saa ja pitääkin. Tulevan vuoden hallitus päättää kutsuvirkailijoista marraskuun loppupuoliskolla.