Kaksi Keskuspuistolaista A-Alueen vuoden 2014 hallitukseen

Vuoden 2014 Aluetiimi, Kuva: Lotta Hanski
Vuoden 2014 Aluetiimi, Kuva: Lotta Hanski

Hangon vaalikokous pidettiin viimeviikonloppuna. Hankoon oli saapunut paikalle noin parisataa JC:tä Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta. Keskuspuiston delegaatio oli viisitoista henkeä, joka osallistui erittäin aktiivisesti viikonlopun aikana. Viikonloppuun oli varattu tietysti monenlaisia koulutuksia ja muuta ohjelmaa. Mielenkiintoisimmat puhujat olivat Ami Hasan (Hasan & Partners) ja muistikouluttaja Martti Vannas (Vannas Oy). Lisäksi viikonloppuna ratkottiin alueen debattimestaruus. Päähuomion veivät kuitenkin vaalit, joissa valittiin ensivuoden A-alueen hallitus.

Vaalipaneeli Alue-ehdokkaille
Vaalipaneeli Alue-ehdokkaille

A-alueen hallitukseen valittiin peräti kaksi Keskuspuistolaista. Aluejohtajaksi (VP A) valittiin Hannu Nikupeteri ja aluetiedotuspäälliköksi (RIO) Susanna Valkeus. Muut valitut olivat aluekoordinaattori (RC) Päivi Savolainen Salon Nuorkauppakamarista ja aluekoulutuspäällikkö (R-IND) Agneta Wackström Porvoon Nuorkauppakamarista. Muut aluevirkailijat kutsutaan myöhemmin. Aluejohtaja on myös alueen kamareiden edustaja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksessa.

Mikko Nurminen puhevuorossa Vakka-Suomen Nuorkauppakamaria vastaan debatin välierissä.
Mikko Nurminen puhevuorossa Vakka-Suomen Nuorkauppakamaria vastaan debatin välierissä.

Keskuspuiston debattijoukkue keräsi myös menestystä. Debatti on haastava laji jossa vaaditaan terävää älyä, nokkelaa sanailua ja hyvää esiintymistaitoa. Ensimmäisessä erässä kaatui Havis Amandan Nuorkauppakamari. Debatin aiheena oli Tupakointi tappaa. Välierissä vastaan asettui Vakka-Suomen Nuorkauppakamari, jota vastaan hienosto debatoineen joukkueen tie päättyi. Joka tapaukessa hieno esitys ensikertalaiselta joukkueelta.

Koko kisan voiton vei lopulta Kaarinan Nuorkauppakamari toisen kerran peräkkäin.

Debatti on haastava laji jossa vaaditaan terävää älyä, nokkelaa sanailua ja hyvää esiintymistaitoa.

Keskuspuiston delegaation Hangossa ennen iltagaalaa.
Keskuspuiston delegaation Hangossa ennen iltagaalaa.
Mielikuvituksellista ja herkullista jälkiruoka iltagaalassa.
Mielikuvituksellista ja herkullista jälkiruokaa iltagaalassa.
Mikko Sipola lavalla iltagaalassa.
Mikko Sipola lavalla iltagaalassa.

Kaiken kaikkiaan nuoren Hangon Nuorkauppakamarin järjestämä viikonloppu onnistui oikein hyvin. Sää oli ajankohtaan nähden erittäin lämmin, järjestelyt toimivat moitteettomasti ja ruoka oli hyvää.

Seuraavan kerran tavataankin meidän järjestämässä High Tide-konffassa!

Kiitos Hanko!

(Kuvat otti Helena Rebane ellei toisin mainita)