Joulupuu 2013 starttaa – lähde mukaan!

Joulupuu-bannerMinulla on kunnia toimia tänä vuonna Keskuspuiston Joulupuu –projektipäällikkönä. Olen ollut koejäsenenä vasta muutaman kuukauden, mutta haluan rohkeasti hypätä täysillä mukaan toimintaan. Olen jo pian 36-vuotias ja aikaa kamaritoiminnassa ei ole hukattavaksi. Joulupuu-projektin kautta saan ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana mittavan projektin toteuttamisessa, mutta mikä vielä hienompaa: pääsen konkreettisesti tekemään hyvää. Tämä jos mikä tuo myös erityisen joulumielen!

Työskentelen tällä hetkellä HR-tehtävissä pankkialalla. Työn lisäksi vilskettä elämään tuo perheeni, johon kuuluvat aviomies sekä kaksi poikaa. Projekti ottaa oman aikansa, mutta uskon sen mahtuvan hyvin arkeeni. Joku viisas on joskus sanonutkin, että itselle tärkeille asioille löytää aina raon kalenteristaan.

Joulupuu on kasvanut vuosi vuodelta. Aikaisempien vuosien kokemuksia on hyödynnetty ja Joulupuu on yhä tunnetumpi. Sen ympärillä on aito positiivinen tunnelma, joka ei voi olla tarttumatta niin projektiryhmään, kumppaneihin kuin lahjoittajiinkin.

Kutsun nyt myös sinut mukaan Keskuspuiston Joulupuu 2013 -projektiin. Projektiryhmän jäsenenä voit antaa panoksesi käyttäen vahvuuksiasi tai haastaa itsesi oppimaan uutta vastuualueella, jolta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta. Uskallan luvata, että tämän projektin parissa saat positiivisia elämyksiä!

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää tai olet halukas lähtemään mukaan, ole minuun pikimmiten yhteydessä joko sähköpostitse marika.kivilehto@gmail.com

Joulupuun kick-off pidetään 18.9. klo 17.30 Johto Cafessa.