Hallitusterveisiä

Suomen kansalliset tapahtumat ovat toukokuussa jo takana ja katse on käännetty Monacoon. Sinne onkin lähdössä meitä iso joukko. Omalla kohdalla odotan eniten Monacossa tietysti puhekilpailua. Kiitos kaikille tuesta, jota olen tähän mennessä saanut!
 
Toukokuussa on myös kouluttauduttu. Susanna ja Merja olivat harjoittelemassa strategian suunnittelua ja jalkautusta Lahden kamarin järjestämässä Strategia!-koulutuksessa. Kristian ja Jonna olivat kouluttamassa samassa tilaisuudessa. Heiltä kannattaa kysyä lisätietoja ensi vuotta varten, oli mielessä sitten koulutettavan tai kouluttajan rooli. Voin lämpimästi suositella koulutusta!
 
Suomen kamareiden puheenjohtajat kokoontuivat Warkauden seudulle PRES-akatemiaan hiomaan Suomen Nuorkauppakamareiden ensivuoden toimintaa. Samassa tilaisuudessa ”hyppäsin pöydälle” peräti kaksi kertaa. Ensin ilmoitin Tiinan ehdokkaaksi vuoden 2014 Kehitysjohtajaksi (EVP) Keskusliittoon. Lisäksi ilmoitin itseni ehdolle aluejohtajaksi meidän omalle A-alueelle. Molempiin virkoihin on kilpailua, joten luvassa on mielenkiintoinen syksy. Mutta nautitaan sitä ennen vähän kesästä.
 
Mukavaa alkukesää!
Hannu
PRES