First Timer Rocked in Joensuu

1378410_10152292479767796_606338590_nJoensuussa 11.-13.10 järjestettyyn kansalliseen vaalikokoukseen lähti komea joukko keskuspuistolaisia, ja minä ensikertalaisena muiden mukana. Uusi iltapuku oli hankittu, lentoliput taskussa ja viimehetken vinkit kyselty kamarikavereilta. Ennakkotietojen mukaan osasin odottaa, että luvassa on paljon uusia kasvoja ja viikonloppu täynnä tapahtumia. Mielessä kuitenkin risteili kysymyksiä – mihin kaikkeen kannattaa ehdottomasti osallistua, olenko älynnyt ottaa mukaan oikeat varusteet ja millainen viikonlopusta ylipäätään tulisi? Päätin lähteä matkaan avoimella mielellä ja mennä kokeneempien mukana sinne, minne nenä näyttää.

Heti hotellille saavuttua huomasin, että moni muukin oli ottanut mukaan avoimen ja iloisen mielen. Monta uutta tuttavuutta tuli tavattua heti viikonlopun aluksi, ja sama meno jatkui illalla tulojuhlassa, jossa nähtiin myös upea ilotulitus! Lauantain päiväohjelmasta puolestaan jäi mieleen mm. debatin finaali, jossa päästiin ihailemaan Kaarinan ja Suupohjan kamarien debattijoukkueiden taitavaa sanailua.

Lauantai-illan koittaessa hotellin käytävillä alkoi näkyä yhä komeampia miehiä ja kauniimpia naisia, kun iltagaalan alku lähestyi. KePu-skumpat juotiin hotellihuoneessa ’omalla porukalla’, ja sitten olikin aika siirtyä bussikuljetuksella Joensuu Areenalle. Gaalassa saatiin maukasta ruokaa, ja muutenkin kokousviikonlopun järjestelyt toimivat mielestäni hienosti. Asiat hoituivat karjalaisella avoimuudella ja mutkattomuudella, ja sunnuntaina kotiinviemisinä oli rutkasti hyvää fiilistä (ja ehkä hiukan väsymystäkin…).

Joensuun Nuorkauppakamari ilmoitti kokouksen markkinointilupauksen huokuvan iloisuutta, verkottumista ja rokkia – ja näitä tosiaankin saatiin koko viikonlopun täydeltä! Kiitokset kaikille mukana olleille KePulaisille, oli mahtava päästä kokemaan ensimmäinen (muttei taatusti viimeinen) kokousviikonloppuni teidän kanssa!

Kokousterveisin Heli Jelonen