Tuumasta Toimeen Tampereella!

 

 

Vuoden 2012 Kansallinen Vaalikokous – Tuumasta Toimeen – järjestettiin Tampereella Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämänä. Keskuspuistolla oli mukana ennätysedustus kun seurueeseen kuului liki 30 henkilöä.

Koulutukset alkoivat jo perjantaina ja jatkuivat lauantai iltapäivään saakka. Aiheina oli muun muassa palautteen antaminen työelämässä ja esiintymistaidot. Ainakin työelämäkoulutukset olivat laadukkaita ja niistä jäi jotain konkreettista oppia, jonka muistaa vieläkin.

Viikonlopun pääpuhujana oli Mohamed El-Fatatry, joka kertoi epäonnistumisesta, siitä toipumisesta sekä uusista suunnitelmistaan. Mohamedin mukaan kaikki todella maailmaa muuttavat ideat tulevat taloudellisesti kannattavien ja vanhoja arvoja järisyttävien ideoiden yhtymäkohdasta. Sellaisen idean löytäminen on vaikeaa mutta jos sellaisen keksii, on yksilöllä aito mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Lauantain Tuuma-Gaala järjestettiin samassa Hotelli Rosendahlissa. Tila oli koristeltu tyylikkäästi illan gaalaa varten. Keskuspuiston kannalta illan kohokohta oli senaattoriarvojen myöntäminen, joissa Keskuspuisto sai uudet senaattorit Juha Sinisalo #71767 ja Mikko Elonheimo #71768. Senaattorijuhlia vietettiin vanhojen ystävien kera ja juhlat jatkuivat aamuun saakka.