Tiedätkö mitä teet ensi vuonna?

Kesää on vielä jäljellä, mutta pian on aika pohtia ensi vuotta. Nyt on jälleen tarjolla mahdollisuus johtaa! Keskuspuiston hallitukseen tarvitaan taas tekijöitä vuodelle 2013!

Lisätietoja rooleista voi kysyä DP:ltä tai muilta nykyisiltä hallituksen jäseniltä . Tarkemmat hakuohjeet ja lisätietoa seuraa myöhemmin syksyllä. Perinteisesti kampanja on avattu kamarin rapujuhlissa.
Hallitus valitaan kamarin vaalikokouksessa. Virkoja voivat hakea kaikki kamarin varsinaiset jäsenet. Myös ne  koejäsenet, jotka valitaan jäseniksi  vaalikokouksessa voivat äänestää.

Hallituksen virat

Hallitukseen valitaan seuraavat jäsenet ja virkailijat. Hallitus koostuu äänioikeudellisista jäsenistä sekä virkailijoista, joilla on puheoikeus mutta ei äänioikeutta. (2012: WEB, INT, FEST)
PRES – puheenjohtaja, kamarin virallinen edustaja
IPP – edellisen vuoden puheenjohtaja, vastuuna mm. palkintohakemusten laatiminen (käytännössä PRES 2012)
DP – seuraavan vuoden puheenjohtajaehdokas, vastuuna mm. yhteistyökumppanit ja varainhankinta, tukee kansainvälisyysvastaavaa sekä koejäsenten perehdyttäminen.
COM – Yhteisövaikuttaminen: projektivastaava (Lasten Festarit, Seuraava Porras, Joulupuu).
LOM – Tulevat tapahtumat kamarissa ja alueella (käytännössä järjestää kuukausitapahtuman kuten yritysvierailu tai kulttuuritapahtuma tms. pois lukien koulutustapahtumat).
IND – Henkilökohtainen kehittyminen: kehittää jäsentensä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja (järjestää ja informoi jäseniä koulutustapahtumista kamarissa, alueella A, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla).
TREAS – talousasiat (käytännössä henkilö jolla on kamarin pankkitilien käyttöoikeus ja mm. maksaa kamarin laskut, laskuttaa jäsenten liittymismaksut sekä jäsenmaksut ja muut mahdolliset osallistumismaksut tai myyntilaskut, osallistuu budjetointiin).
LIO – viestintäasiat, vastuuna kamarin sähköisen viikkotiedotteen lähettäminen sekä painetun kamarilehden toteutus, apuna lehden päätoimittaja, viestintätiimi ja webmaster.
SECY – sihteeri, vastuuna mm. laatia hallituksen kokousten kokouskutsut ja pöytäkirjat
INT – kansainvälisyysvastaava (kannustaa jäseniä osallistumaan kansainvälisiin kokouksiin (Eurooppa-kokous ja Maailmankokous), toimii yhteyshenkilönä yhteistyökamareiden international coordinatoreihin (INT) sekä raportoi hallitukselle Twinning Officer- projektipäällikön toiminnasta.
FEST – juhlavastaava
WEBMASTER – kuuluu viestintätiimiin ja vastaa kamarin verkkosivujen päivittämisestä