Keskuspuiston yrittäjyyskoulu 1.12.2012-6.4.2013

KoulutusYrittäjyyskoulu on joulukuun alusta huhtikuun alkuun kestävä viisiportainen koulutus. Koulutuksessa saat valmiuksia yrityksen perustamiseen, apua liikeideasi hiomiseen sekä tietoa myynnistä, markkinoinnista, rahoituksesta, taloudesta ja henkilöstöasioista. Koulutusjaksojen välissä käytössäsi on kokenut mentori, joka auttaa sinua erilaisten eteen nousevien asioiden kanssa ja on tukenasi hahmottaessasi yritysideaasi tai jopa käytännössä perustaessasi yrittäjyyskoulun aikana oman yrityksesi. Koulutuksen aikataulu on seuraava

  • La 1.12.2012 klo 13-17, Startti ja yritysidean työstäminen
  • Ke 16.1. klo 17-20, Liiketoimintasuunnitelma
  • La 9.2. klo 12-18, Myynti ja markkinointi
  • Ke 13.3. klo 17-20, Talous ja rahoitus
  • La 6.4. klo 14-18, Henkilöstöasiat ja kurssin päätös

Yrittäjyyskoulun vetäjänä toimii Keskuspuiston DP2013 Kristian Jaakkola. Hän on kokenut yrittäjä, joka on itse perustanut ja kasvattanut menestyksekkäästi useita firmoja sekä auttanut ja sparrannut monia aloittelevia sekä jo pidemmälle ehtineitä yrityksiä. Lisäksi koulutuksissa on puhujina sekä mentoreina teemojen mukaan eri alojen asiantuntijoita sekä muita kokeneita yrittäjiä. Kaikki koulutukset järjestetään Helsingin keskustassa.
Koulutuksen hinta on 199€/hlö sisältäen koko yrittäjyyskoulun materiaaleineen. Matkat ja ruokatauot ovat omakustanteisia. Keskuspuiston jäsenet saavat koulutuksen alennettuun hintaan 99€/hlö. Myös nuorkauppakamarin ulkopuoliset ovat tervetulleita koulutukseen. Heille hinta on 299€/hlö. Koulutusmaksu laskutetaan ennen ensimmäistä kurssijaksoa. Koulutus on hyvin vuorovaikutteinen ja käytännön tekemiseen perustuva. Siitä syystä paikkoja koulutukseen on hyvin rajoitetusti.

Lisätietokyselyt ja sitovat ilmoittautumiset Kristian Jaakkolalle (kristian.jaakkola@dinelli.fi). Ole  hyvä ja lähetä lyhyt esittely itsestäsi ja mahdollisesta yritysideastasi ilmoittautumisen yhteydessä. Huom! Koulutukseen osallistuminen ei velvoita sinua perustamaan yritystä.