Johtajuustaidot (self-management, new leadership) 5/4: Vastuullinen johtaminen

Johtajuustaidot (self-management, new leadership) 5/4: Vastuullinen johtaminen

Vastuullinen johtaminen on tuloksentekoa tavalla, joka ottaa huomioon kaikkien sidosryhmien tarpeet. Tulosta voi tehdä monella tavalla, lyhytjänteisesti tai kestävästi, epäeettisesti tai eettisesti,  vastuuttomasti tai vastuuttomasti. Vastuullinen johtaminen on ennen kaikkea hyvää johtamista. Mitä on vastuu? Mitä on eettinen johtaminen? Miten arvot liittyvät johtamiseen? Miksi ylipäänsä joku haluaa johtaa? Miten johtaminen on kehittynyt? Mihin suuntaan se mahdollisesti on menossa? Näistä teemoista keskustelemme  koulutustilaisuudessa.

  • Aika: Keskiviikkona 28.11.2012, klo 17.30–19.30 (Huom! saapuminen (ja kevyt välipala) klo 17.00–17.30)
  • Paikka: JHL (Julkisten ja hyvinvointialojen liitto), Sörnäisten rantatie 23 ­(Kokoontuminen ala-aulassa (tarvittaessa soitto numeroon 041 501 4325))
  • Kouluttaja: Tapio Aaltonen, Novetos Oy.  Tapio Aaltonen on Novetos Oy:n perustaja, valmentaja ja ProOeconomia –palkittu tietokirjailija. Novetos on Suomen johtavia johtamisen kehittäjiä, keskittynyt erityisesti Leadership-teemoihin: miten ihmisiä johdetaan. Aaltonen on myös Boardman Oy:n partneri ja hallituksen jäsen.
  • Koulutuksen järjestäjä: Keskuspuiston Nuorkauppakamari, yhteyshenkilö Johanna Karatmaa (IND): johanna.karatmaa@gmail.com, puh. 041 501 4325
  • Ilmoittautuminen: www.keskuspuisto.org/ilmo

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa, joten varaathan paikkasi mahdollisimman pian!

Huom! Mikäli ilmoittautumisen jälkeen ilmaantuu este, osallistumisen perumisesta tulee ilmoittaa viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä (johanna.karatmaa@gmail.com, puh. 041 501 4325). Mikäli peruutusta ei tule, joutuu koulutukseen ilmoittautunut ja koulutustapahtumaan ilmaantumaton maksamaan 10 euron maksun. (Muutoin koulutus on ilmainen sekä osallistujille että ajoissa osallistumisensa peruneille.)