Hae Seuraava Porras -case raatiin!

Kustannusalalla toimiva yritys kaipaa panostamme kasvumahdollisuuksien ja -polkujen pohdintaan. Kokoamme taas case:ssa tarvittavat eri osaamisalueet kattavan 6-7 hengen raadin ja ratkaisemme casen tyylillä ja taidolla.

Raatilainen pääsee ratkaisemaan mielenkiintoisen, todellisen yrityscase:n sekä oppimaan ja kokemaan eri alojen näkökulmia ja toimintatapoja. Raatilaiselta edellytetään paitsi intoa ja sopivaa osaamista niin myös osallistumista työskentelyyn kahtena iltana (3 h kumpikin) ja lisäksi erikseen sovittavien kotitehtävien tekemistä. Tavoite on hoitaa koko case elokuun alussa noin yhden viikon aikana. Raatilaisen kannattaa varata koko case:en n. 10 h aikaa (sisältäen myös kokoukset).

Hakuaika raatiin päättyy 31.7.2012. Erityisesti raadissa kaivataan osaamista markkinoinnista ja ymmärrystä pienyritysten toimintatavoista, mutta myös muiden alojen ihmiset ovat erittäin tervetulleita. Myös kustannusalan osaaminen on eduksi. Perinteisesti paikat ovat täyttyneet nopeasti, joten ilmoittaudu saman tien casen vetäjälle Niko Papulalle, niko.papula@iki.fi.