Valjasta nuorkauppakamarilaisten innovatiivisuus ja osaaminen yrityksesi käyttöön

Jos yritykselläsi on edessään ongelma, haaste tai skenaario, jossa innovatiivinen, asiantunteva ja avoimin silmin työskentelevä nuorkauppakamarilaisten raati voisi olla avuksi, Seuraava Porras -projekti on juuri yritystäsi varten!

 

Keskuspuiston nuorkauppakamarissa alkunsa saaneen Seuraava Porras –projektin tavoitteena on tukea toiminta-alueemme yrityksiä tarjoamalla niiden käyttöön laajan nuorkauppakamariverkoston osaamista ja innovaatiokykyä. Nuorkauppakamareissa on pelkästään Suomessa n. 4000 alle 40-vuotiasta yrittäjää, johtavassa asemassa olevaa tai muuten aktiivista kansalaista. Nuorkauppakamarilaisille Seuraavan Portaan osallistumisen motivaattoreina ovat mm. mahdollisuus saada näköaloja eri liiketoiminta-alueiden erityispiirteistä ja käytännön liiketoiminnan ongelmanratkaisutaitojen vahvistaminen.

 

Seuraava Porras -raadissa on 3-6 kutakin casea varten valittua jäsentä, jolla ainakin yhdellä on toimialatuntemusta, ja jotka eivät ole toimeksiantajan kilpailijoita. Raati kokoontuu kahteen kolmen tunnin sessioon ja sessioihin valmistaudutaan kotitehtävin. Raadin ehdotukset esitellään toimeksiantajalle ja niistä tehdään raportti, joka sisältää myös välitulokset ja romukoppaan päätyneet ideat.

 

Ota luottamuksella yhteyttä Seuraava Porras -projektipäällikköön, Petri Pitkäseen, petri.pitkanen(a)iki.fi, p. 040-560 8189 ja kysy lisää.