Tule ideoimaan 3.1 multi-twinning tapaamista!‏

Aloita kamarivuosi 2012 keskiviikkona 3.1 tulemalla ideoimaan multi-twinning tapaamista!

Ensimmäinen multi-twinning tapaaminen järjestettiin syyskuussa 2011 Haarlemissa, Hollannissa. Mukana Keskuspuiston nkk:n lisäksi oli JCI Kennemerland Hollannista ja JCI Brügge Belgiasta. Lisäksi JCI Regensburg Saksasta. Tapaaminen oli erittäin onnistunut ja kolmen mukana olleen kamarin välillä solmittiin multi-twinning aiesopimus. Samalla sovittiin, että seuraava multi-twinning tapaaminen järjestetään Helsingissä 31.8-2.9.2012.  Odotamme viikonloppuun osallistuvan tavalla tai toisella hollantilaisten, belgialaisten ja saksalaisten ystäviemme lisäksi tietysti myös jokaista Keskuspuiston jäsentä, senaattoria ja kunniajäsentä! Viikonlopulle tullaan järjestämään laajamittainen korkeatasoinen ohjelma, joten merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi!

Heti uuden vuoden jälkeen tiistaina 3.1. klo 17:30 sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan menestyksekkäästi käyntiin lähteneestä multi-twinningistä ja ideoimaan ensi kertaa multi-twinning -viikonloppua ja koko multi-twinning vuotta 2012 Helsingin yliopiston päärakennukseen, Unioninkatu 34 (sisäänkäynti Senaatintorilta, odottele pääaulassa, niin Sini tulee hakemaan tai soita 050-5024965). Tarkoituksena ei ole nakittaa paikalle uskaltautuvia mukaan projektitiimiin vaan kertoa multi-twinningistä jäsenillemme ja ottaa ideointiin mukaan mahdollisimman moni kamarilainen.  Tulkaa siis rohkeasti joukolla paikalle!

Itse tapahtuman toteutukseen kerätään pieni ydintiimi, jota vahvistetaan tarpeen mukaan lähempänä tapahtumaa. Pääosa tiimistä on jo koossa, mutta 1-2 innokkainta mahtuu vielä mukaan. Ilmoittautuminen tiimiin ja
lisätietoa multi-twinningistä: INT/Twinning Officer Sini Saarenheimolta, sini.saarenheimo(at)helsinki.fi.