Parasta! Strategia! -koulutus 13.-15.5. Kauhajoen Nurmijärvellä – ilmoittaudu 30.4. mennessä!

Koulutuksen sisältö

Strategia! (ent. Future Chapter) on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutusviikonlopun aikana harjoitellaan nykytilan analysointia, vision rakentamista ja strategista suunnittelua.  Koulutus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä ja casena toimii järjestävä kamari. Strategia! -koulutus antaa osallistujille perusymmärryksen strategiaprosessin vaatimuksista ja menestyksellisestä läpiviennistä. Pääkouluttajana toimii Matti Airaksinen Pirkanmaan Nuorkauppakamarista apunaan yhdeksän eri puolilta Suomea tulevaa apukouluttajaa.

Koulutuspaikka ja oheisohjelma

Puitteet koulutukselle järjestää Suupohjan Nuorkauppakamari. Koulutuspaikkana toimii Nummijärven rannalla sijaitseva kylätalo Salakari ja koulutukseen osallistujat majoittuvat Nummijärvi Campingin mökkeihin. Perjantaina ohjelmassa on koulutuksen lisäksi Juntti-Olympialaiset ja lauantaina laitetaan jalalla koreasti Vahakabinetin tahtiin.

Kolme kovaa syytä osallistua

1. Strateginen suunnittelu on tärkeä johtamisen työkalu

2. Koulutuksen antia voi hyödyntää myös työelämässä

3. Osallistujat muodostavat hyödyllisen liiketoiminta-ja ystäväverkoston

Lisätietoja ja rekisteröityminen

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa Matti Airaksinen 045 122 8780 tai matti@ideamyynti.fi. Käytännön järjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaa Mari Hauta 040 504 7917 tai mari.hauta@gmail.com. Rekisteröityminen päättyy huhtikuun loppuun mennessä, jotta osallistujille pystytään lähettämään ennakkotehtävät hyvissä ajoin ennen koulutusviikonloppua.

 

Rekisteröidy nyt! www.strategiakoulutus.fi