Onko tähtäimessäsi todellinen JC-ura? Tarjolla loistavia johtajakoulutuksia!

JCI Akatemiat

HUOM! Hakemusaikaa jatkettu. Lähetä hakemuksesi DP:lle (dp@keskuspuisto@org) 13.3. mennessä!  

Onko tähtäimessäsi todellinen JC-ura? Aiotko kamarisi puheenjohtajaksi? Vai tavoitteletko jo Keskusliiton tehtäviin?

Suomen Nuorkauppakamarit ry:llä on kolmen osallistujan kiintiö sekä European että Nordic Academyyn. Molemmat akatemiat ovat erittäin arvostettuja ja korkeatasoisia. Laadun takaavat kokeneet kansainväliset kouluttajat sekä tasokkaat järjestelyt. Hakijalta vaaditaan riittävää englannin kielen taitoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sujuvaa, vähintään kuitenkin tyydyttävää puhetaitoa sekä kuullun ja luetun ymmärtämistä. Hakijalla tulee olla kamarivuosia jäljellä vielä neljästä viiteen ja tähtäimessä nousujohteinen JC-johtajakoulutusura. Strategia! (aiemmin Future Chapter) ja JCI Trainerin (aiemmin Prime) suorittaminen katsotaan eduksi akatemioihin hakijalle. Keskusliiton hallitus valitsee osallistujat hakemusten perusteella. 

Kumpaankin akatemiaan Keskusliiton hallitus valitsee kolme osallistujaa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi dp@keskuspuisto.org  13.3.2011 mennessä!

Lisätietoja hakuprosessista oheisesta liitteestä sekä jami.holtari(at)jci.fi  / 0400 551435

JCI European Academy

European Academy järjestetään vuosittain elokuussa Ruotsissa. Hakijalta edellytetään hakeutumista kamarinsa puheenjohtajaksi tulevana vuonna. Suomesta pääsee mukaan kahdesta neljään osallistujaa. 

Kaikki kamareiden presidenteiksi aikovat: hakekaa ihmeessä European Academyyn. Se on sellainen kokemus, jota ette löydä mistään muualta. En pysty teitä vakuuttamaan omalla kokemuksellani, mutta pystyn suosittelemaan sitä teille elämyksenä, joka ehdottomasti kannattaa kokea. Kiitokset vielä Suomen Nuorkauppakamareille, että minä sain mahdollisuuden osallistua tämän elämyksen kokemiseen. On tämä vaan hienoa järjestötoimintaa! 
– Jenni Päivinen, Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari 

JCI Nordic Academy

Nordic Academy on Pohjoismaiden ja Baltian nuorkauppakamarilaisille suunnattu koulutus, jossa kehitetään johtamistaitoja, strategista suunnittelua, omien vahvuuksien löytämistä ja työskentelemistä ryhmissä. Nordic Academy järjestetään vuosittain elokuussa kiertävästi pohjoismaissa ja Baltiassa. Hakijalta edellytetään, että hän on toiminut kamarinsa puheenjohtajana tai kansallisena toimihenkilönä ja hakeutumista kansalliseen virkaan tulevana vuonna sekä mahdollisesti jopa kansainvälisiin tehtäviin.

Hakuaika on vuosittain keväällä ennen vuosikokousta. Älä anna maailman luokan mahdollisuuden mennä ohi!