Näköalapaikalle Seuraava Porras -raatiin

Keskuspuiston Nuorkauppakamarista alkunsa saanut Seuraava Porras -projekti hakee lisää eri alojen yrityselämän haasteista kiinnostuneita nuorkauppakamarilaisia tuleviin yritys-caseihin. Jos haluat oppia uutta eri toimialoilta ja sparrata yrityksiä näiden moninaisissa haasteissaan, Seuraava Porras on juuri Sinua varten!

 

Seuraavan Portaan tavoitteena on paitsi tukea toiminta-alueemme yrityksiä tarjoamalla heille käyttöön laajan nuorkauppakamariverkoston osaamista, ennenkaikkea antaa kamarilaisille mahdollisuus oppia eri liiketoiminta-alueiden erityispiirteitä ja käytännön liiketoiminnan ongelmanratkaisua.

 

Seuraavan Portaan kulloinenkin toimeksiantaja tuo raadin ratkaistavaksi toimintaansa liittyvän casen. Raadissa on 3-6 jäsentä. Kahdessa kolmen tunnin sessiossa raati ratkoo casen ja esittää lopuksi tuloksensa toimeksiantajalle. Ennen viimeistä sessiota sekä raati että toimeksiantaja tekevät lisäksi rajatun kotitehtävän. Tarkka aikataulutus pitää casen riittävän rajattuna ja varmistaa, että toimeksiantaja saa vastineen sijoitukselleen. Casen tekemiseen riittää kymmenen tuntia sinun aikaasi. Vastineeksi saat olla mukana innokkaassa sparrauksessa hyvässä seurassa ja näyttää taitosi liiketoiminnan kehittämisessä.

 

Raadin jäseniltä vaaditaan seuraavaa:

– Mielenkiintoa ja innostusta tehtävään

– Kotitehtävän tekeminen

– 100% läsnäolo kahdessa kolmen tunnin sessioissa

Kulloistakin casea varten valitaan nuorkauppakamareista casen vetäjä ja raati. Raatia muodostettaessa vallitsevat seuraavat periaatteet:

– Ryhmä on heterogeeninen

– Ainakin yhdellä raatilaisella olisi hyvä olla jonkinlaista kosketusta casen toimintakentästä.

– Varsinaista valmista osaamista ei edellytetä.

– Kukaan raatilainen ei saa olla toimeksiantajayrityksen kilpailija.

 

Jos haluat tietoa tarjolla olevista caseista tai osallistua, niin toimi seuraavasti:

1. Ilmoita kiinnostuksestasi projektipäällikkö Petri Pitkäselle (petri.pitkanen[a]iki.fi). Kerro myös, minkälaista asiantuntemusta voisit raatiin tuoda ja mitä itse toivoisit saavasi Seuraavasta Portaasta.

2. Seuraa sähköpostiasi, josta saat tietoa tulevista caseista ja niihin liittyvistä päivämääristä.

3. Mikäli casen ja Sinun tarpeesi kohtaavat, varaudu tekemään 1-2 h kotitehtäviä ennen sessioita, ja ennen kaikkea valmistaudu olemaan innovatiivinen ja innokas!

 

Tule mukaan, tässä on tuhannen taalan paikka nähdä ja oppia!