Lasten festarit Töölönlahdella sunnuntaina 21.8. klo 10-15

Lasten festarit täyttää iloisella tunnelmalla Oopperan viereisen puiston Töölönlahdella sunnuntaina 21.8 klo 10-15! 
Lasten Festareille voit tulla koko perheen voimin tai napata mukaasi kummi- tai naapurin lapsen, mutta voit tulla myös yksin auttamaan järjestelyissä ja tapaamaan tuttuja! Aamulla klo 7:30 tarvitsemme projektiimiä vahvistamaan muita kamarilaisia kokoamaan telttoja ja auttamaan muissa järjestelyissä ja kolmen jälkeen festerien päätyttyä purkamisessa ja siivoamisessa. Päivän aikana perheelliset voivat nauttia perheineen festareista, mutta muille puuhaa riittää muun muassa arpojen myynnissä ja palkintojen jaossa, ilmapallojen jaossa ja eläinhahmoina toimimisessa. Perinteeksi muodostunutta festaria odottavat jo monet pikkuveijarit ja myös projektipäällikkö Sini Saarenheimo voi kokemuksesta sanoa itsekin odottavansa päivää malttamattomana, niin hurjan hyvän mielen.
Tapahtuman ohjelma löytyy upeilta nettisivuiltamme osoitteesta: http://www.lastenfestarit.fi
Ilmoitathan projektipäällikölle ( lastenfestarit@keskuspuisto.org), jos pääset auttamaan ja oletko käytettävissä aamulla ennen festareita, iltapäivällä festarien jälkeen vai koko päivän ajan.
Vaikka et pääsisikään paikalle välitäthän tietoa festareista, pdf -mainosta ja facebook-kutsua kollegoillesi ja ystävillesi ( liitteenä).
Lasten iloinen tunnelma on joka vuosi antanut! Kannattaa siis saapua paikalle!