Ilmoittaudu Joulupuupäivystäjäksi ajalle 7.- 20.12. ja nostata joulutunnelmaa!‏

Hei JC-ystävät,

Nyt on tullut jälleen se aika vuodesta, jolloin pääset nostattamaan omaa ja muiden joulumieltä ilmoittautumalla Keskuspuiston nuorkauppakamarin organisoiman Joulupuu-keräyksen ständipäivystäjäksi. Toimi siis nopeasti ja varaa sopiva aika kalenteriisi, päivystäjiä tarvitaan vielä!

Pääkeräyspisteemme ja ständimme sijaitsee tänäkin vuonna aivan Helsingin sydämessä, Forumin toisessa kerroksessa. Keräyspisteemme tulee olemaan miehitetty 7.-20.12. seuraavasti:

ma-pe klo 17-20
la klo 10-18
su klo 12-18

Joulukuuselle ovat ehdottoman tervetulleita päivystämään kamarien senaattorien, kunniajäsenten ja jäsenten lisäksi myös avecit, ystävät, sukulaiset ja tietysti kaikki potentiaaliset koejäsenet!

Ilmoittautumiset päivystämiseen voi tehdä joko suoraan Google-kalenteriin: https://calendar.google.com, käyttäjätunnus kepu.joulupuu ja salasana Joulupuu2011 tai päivätoiveen/eiden kanssa: timnask80@gmail.com, 040-5768803. Saat paluupostissa oman päivystysaikasi sekä ständipäivystäjän tietopaketin. Pyrimme siihen, että kuusella on koko ajan useampi henkilö. Jos estyt tulemasta, ilmoitathan siitä ajoissa allekirjoittaneelle.

Toivottavasti kaikki tulevat hankkimaan hyvän joulumielen hoitamalla ainakin yhden päivystysvuoron!

Nähdään Joulupuulla!

yst.terv.

Tiina Naskali
Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry
Joulupuu 2011 -tiimi

http://www.joulupuu.org/