Tuottava idea –kilpailu alkaa 24.4

Tuottava idea –kilpailu 24.4-31.5.2010

Tuottava idea –kilpailu käynnistyy jo 33. kerran huhtikuussa. Tuottava Idea –kilpailussa kamarimme jäsenet voivat nimetä mielestään palkinnon ansaitsevia ja jo tuottavassa toiminnassa olevia ideoita, jotka ovat enintään kolme vuotta vanhoja. Idea voi olla uusi liike-idea, uusi tuote, palvelu, toimintamenetelmä, toimintamalli tai konsepti. Nyt kannattaa siis jo tarkkailla hyviä ideoita tai miettiä hyviä konsepteja lähivuosilta. Mikäli nimeämäsi ehdokas voittaa kilpailun, niin sinulle ja kamarille on tiedossa mainetta ja kunniaa.

Tuottava idea on yksi SNKK:n kansallisista kärkiprojekteista ja kilpailuhakemusten jättöaika on tänä vuonna 24.4-31.5.2010. Alueellinen raati valitsee kansalliseen kisaan osallistuvat hakemukset. Tuottavan Idean projektipäällikkökoulutus järjestetään kaikille projektista kiinnostuneille, lähinnä projektipäälliköille ke 24.3 klo 18. Jos haluat päästä mukaan koulutukseen, niin otathan yhteyttä kamarimme projektivastaavaan (com@keskuspuisto.org).
COM antaa tarvittaessa myös lisää tietoa projektista, avustaa hakemusten teossa ja ehdokkaiden kontaktoinnissa sekä pitää listaa ehdotetuista ideoista päällekkäisten ehdotusten välttämiseksi.