Tule mukaan järjestämään Joulun hyväntekeväisyystapahtumaa!

Joulupuuprojektia ollaan jälleen starttaamassa tämän vuoden osalta. Projektitiimin jäsenenä teet tärkeää työtä pääkaupunkiseudun lasten hyväksi. Samalla saat varmasti hyvän mielen myös itsellesi. Lisäksi voit oppia mediayhteistyötä, viestintää, logistiikkaa ja paljon muuta.

Järjestämme Joulupuun infotilaisuuden 20.9 klo 17:30 Messukeskuksessa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan projektin järjestelyihin, tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää. Joulupuuprojekti on ollut perinteisesti hyvä projekti myös uusille koejäsenille tutustua kamarilaisiin ja toimia hyvän asian puolesta.

Joulupuu-keräys on lähtöisin Keskuspuiston Nuorkauppakamarista, ja järjestämme keräyksen nyt jo kahdeksatta kertaa. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja heikommassa asemassa oleville helsinkiläislapsille, jotka eivät välttämättä ilman apuamme lahjaa saisi. Viime vuonna keräsimme lapsille jopa 3500 lahjaa. Apua tarvitsevien lasten määrä Suomessa on kasvanut joka vuosi jo 20 vuoden ajan ja koko pääkaupunkiseudulla heitä on jo melkein yhtä paljon kuin Kauniaisissa asukkaita eli lähes 8000.

Lisätietoja saat Matti Matikaiselta, vuoden 2010 Joulupuun projektipäälliköltä (puh +358 40 578 0434).