Lue KePun tuore jäsentiedote !

Central Park Express 8.4.2010

Tässä kertaa tiedotteessa on seuraavia asioita.

 • Kepun koejäsenien Vappu ja rapujuhlaprojekti – tapaaminen keskiviikkona 14.4.2010! Koejäsenet huomio!
 • Wednesday Club ke 14.4. @ Bar Nude
 • Japani-ilta Ravintola KOTO:ssa 21.4 klo 18 
 • "KEPU GOES REGENSBURG" vierailu JCI Regensburgiin Saksaan 20.-23.5.2010
 • 9.-13.6.2010, Eurooppakokous, Århus, Tanska
 • Petankkiturnaus 10.4.2010 (Alue) Pasilan Veturihalleilla
 • Lasten Festarit tulossa jälleen loppukesällä – merkitse kalenteriin 22.8.2010
 • Leirien Leiri tulee taas kesällä

Alueen tapahtumia

Kannattaa myös säännollisesti käydä tutustumassa alueen tapahtumakalenteriin osoitteessa http://www.jci.fi/fi/alueet+ja+kamarit/alue+a/tapahtumakalenteri/.

Alueen koulutuksia huhtikuussa

 • 10.4. Cosmopoliksen Personal Development Training, Hotelli Meripuisto, Espoo. Voit ilmoittautua paikan päällä. Ks. lisätiedot http://www.jcicosmopolis.fi/personal-development/
 • 10.4. Vantaan kamarin JCI Presenter, ilmoittautumiset 10.4. asti osoitteessa www.jci.cc -> JCI Training -> Upcoming courses
 • 13.4. Helsingin NKK:n Bodylanguage -koulutus ja ennen sen alkua START, SEB Life, sitovat ilmoittautumiset 11.4. mennessä minna.nikkila@fwd.fi

Terveisin, tiedottajanne Jussi lio@keskuspuisto.org

Kepun koejäsenien Vappu ja rapujuhlaprojekti – tapaaminen keskiviikkona 14.4.2010! Koejäsenet huomio!

Vappu- ja rapujuhlaprojekti – projekti koejäsenille ja kamarin uusille jäsenille

Vappu- ja rapujuhlaprojekti on kamarin projekti, jonka ovat perinteisesti järjestäneet koejäsenet ja kamarin uudet jäsenet. Vappua juhlitaan Ullanlinnanmäellä vappupäivänä hilpeässä kamariseurassa. Rapujuhlia vietetään elokuun lopussa/syyskuun alussa nauttien ravuista ja snapseista asiaan kuuluvien laulujen kera.

Lähde mukaan hauskaan juhlien järjestelyprojektiin. Ensimmäinen kokoontuminen järjestetään ennen Wednesday Clubia keskiviikkona 14.4. klo 17.00 paikkana Bar & Lounge Nude (osoite: Kaisaniemenkatu 2). Ilmoittaudu projektiin mukaan FEST Heidi Järviselle s-postitse fest@keskuspuisto.org. Ilmoita myös pääsetkö mukaan ensimmäiseen kokoontumiseen.

Wednesday Club ke 14.4. @ Bar Nude

Cosmopolis järjestää, kuten nykyään on tapana. Paikalla myös meidän koejäseniä ja uusia jäseniä vapputapaamisen takia, kannattaa käydä paikalla.

Japani-ilta Ravintola KOTO:ssa 21.4. klo 18

Keskuspuiston huhtikuun kuukausitapahtuma on Japani-ilta ravintola KOTO:ssa keskiviikkona 21.4 klo 18. Tilaisuudessa puhujana Antti Ainasoja QPR:lta. Antti on tehnyt pitkään yhteistyötä QPR:n japanilaisen jälleenmyyjän ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi ohjelmassa omakustanteinen japanilainen illallinen ja lopuksi suunnittelemme kepulaisten matkaa Maailmankokoukseen Osakaan. Japaniin lähtijöitä on ennakkotietojen mukaan paljon, joten tämä on loistava tilaisuus koordinoida matkasuunnitelmia ja nostattaa matkakuumetta! Ilmoittautumiset: lom@keskuspuisto.org.

"KEPU GOES REGENSBURG" vierailu JCI Regensburgiin Saksaan 20.-23.5.2010

Keskuspuiston nuorkauppakamarilaiset on kutsuttu vierailulle Saksaan, Regensburgiin. Vierailuamme koordinoivat JCI Regensburgissa Robert Viehauser (viehauser@alles-musik.de) sekä Christian. Ohjelmaan kuuluu Rebersburgin kaupunkikierros, Dult kansanjuhlaan osallistuminen perjantaina, saksalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin tutustumista (olut, bratwursti ym). Tarkempi ohjelma on liitteenä. Jokainen varaa lentomatkansa itse. Esimerkiksi Lufthansan suorat meno-paluulennot maksavat 189 euroa.

 • meno 20.5. Helsinki 13:05 – Munchen 14:35
 • paluu 23.5. Munchen 8:55 – Helsinki 12:20

Majoitus onnistuu JCI Regensburgilaisen luona (ymmärtääkseni). Lisätietoja ja ilmoittautumiset: int@keskuspuisto.org tai +358 50 5117469 begin_of_the_skype_highlighting              +358 50 5117469      end_of_the_skype_highlighting.

9.-13.6.2010, Eurooppakokous, Århus, Tanska

Early bird rekisteröitymismaksu JCI Eurooppakongressiin 350 €/hlö 1.2.2010 saakka. Rekisteröitymismaksu 1.2.-7.4.2010 aikana on 399 €/hlö. 7.4.2010 jälkeen Eurooppakokouksen rekisteröitymismaksu on 449 €/hlö. Rekisteröitymismaksun voi maksaa luottokortilla (mm. VISA, Mastercrd). Lisätietoja ja rekisteröityminen allaolevasta nettiosoitteesta:http://www.ec2010.dk Lentoyhtiö Blue1 lentää Helsingistä Kööpenhaminan kautta Århusiin. Lentomatkoja Tanskaan voi varata www.ebookers.fi tai www.blue1.fi kautta. Lisätietoja matkajärjestelyistä kansaisvälisyysvastaavalta, INT Taru Päivike int@keskuspuisto.org tai 050-5117469 begin_of_the_skype_highlighting              050-5117469      end_of_the_skype_highlighting.

Petankkiturnaus 10.4.2010 Pasilan Veturihalleilla

Petankkiturnaus pidetään tänä vuonna Helsingin Nuorkauppakamarin järjestämänä, mutta muuten perinteisesti Pasilan veturihalleilla ja luvassa on railakasta menoa ja mukavaa illanviettoa. Tule kisaamaan ja viettämään hauskaa iltaa kanssamme! Parhaat joukkueet palkitaan! 😉

Petankkiturnaus on rento tapahtuma, eikä pelin pelaamiseen tarvita aiempaa kokemusta. Paikan päällä annetaan opastus petankin sääntöihin, jonka jälkeen heittämistyylin voit valita itse. Rohkeasti siis kasaamaan 2-3 hengen joukkuetta! Ilmoittautumiset 7.4.2010 mennessä PRES Mirjami Wilkelle ( mirjami.wilke (ät) gmail.com [gmail.com] ). Osallistuminen maksaa 20? per joukkue tai vaihtoehtoisesti 10? per henkilö, jos haluat muodostaa satunnaisjoukkueen paikanpäällä. Ilmoittautuessa muista mainita seuraavat tiedot:

 • Jäsenten nimet
 • Joukkueen nimi
 • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero

P.S. Paikanpäällä tarjoillaan virvokkeita ja pikkupurtavaa
, joten on hyvä varata taskunpohjalle vähän käteistä.

Aika: Lauantai 10.4.2010 klo 16 alkaen
Paikka: Pasilan veturihallit
Osallistumismaksu: 10e/hlö tai 20e/joukkue
Tapahtuma on avoin alueen A kaikille jäsenille

Lasten Festarit tulossa jälleen loppukesällä

Lasten Festarit ovat jälleen tulossa, tällä kertaa jo elokuun puolella paremman sään toivossa. Tapahtuman tarkka päivämäärä on sunnuntai 22.8.2010 (klo 10-15). Laitathan päivämäärän jo kalenteriin ylös. Tarvitsemme paikalle kamarilaisia auttamaan käytännön järjestelyissä, ja tietysti toivomme kaikkien tuovan mukanaan omat ja/tai toisten lapset nauttimaan päivästä! Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta www.lastenfestarit.fi. Sivuille päivitetään lisätietoja ohjelmasta sitä mukaa kun aikataulut ja esiintyjät vahvistuvat.

Onko tiedossasi yrityksiä tai yhteisöjä, jotka voisivat olla kiinnostuneita markkinoimaan tuotteitaan tai palveluitaan tuhansien ihmisten yleisötapahtumassa? Haluaisitko itse olla suunnittelemassa ja rakentamassa kyseistä tapahtumaa? Ota yhteyttä projektipäällikkö Maria Illukkaan, puh. 0400 480028 begin_of_the_skype_highlighting              0400 480028      end_of_the_skype_highlighting, maria_illukka@hotmail.com

Leirien Leiri tulossa kesällä Kepun järjestämänä

Tähtien Maa odottaa juuri sinua kesällä 2010!

Tämän vuoden A-alueen Leirien Leiri järjestetään 7.-11.7.2010 Helsingissä merellisissä maisemissa. Leirien Leiri on nkk:n jo perinteeksi muodostunut kesäleiri lapsille ja lapsenmielisille. Mukaan mahtuu koko perhe, kummilapset, sinkut, senaattorit ja kaikki JC-kaverit. Ohjelmassa luvassa mm. astronauttimaista kiitoa Tähtien joukossa, jalismatsi, olympialaiset, starakilpailu, uintia, saunomista ja iloista yhdessäoloa. Tähtien maassa teemme jokaisesta leiriläisestä staran! Varaa heti paikkasi heti huimalle tähdenlennolle: www.keskuspuisto.org/leirienleiri.tu