Keskuspuiston Nuorkauppakamarin hallituksen kokous 3.3.2010

KePun hallituksen kokouksessa keskiviikkona agendalla oli mm. budjetti. Talouden pito kamarissa on ollut jo vuosia haastavaa, koska kamarilaiset maksavat erilaisella motivaatiolla ja aikataululla laskujaan. Keskustelua seuratessa voi todeta, että KePu järjestää hienoja tapahtumia ja loistavia juhlia, mutta monesti ongelmana on maksujen saanti. Vaikka lasku jäsenelle ei olisi kuin 40 euroa, unohtuu maksu.

 

Olivat ongelmat millaisia tahansa, voi ylpeydellä selata Keskuspuiston Nuorkauppakamarin tulevaa (ja mennyttäkin) tapahtumalistaa. Kepulaiset järjestävät joka kuukausi kuukausitapahtuman, joka voi olla esimerkiksi yritysvierailu, liikuntatapahtuma, juhlat, picknik puistossa. Tämän lisäksi kamarilaiset osallistuvat lukuisiin alueen A tapahtumiin ja SNKK:n tapahtumiin.

 

Suuren kamarin etu on, että koko ajan tapahtuu paljon. Erityisesti odotan taas vierailua toukokuussa Regensburgiin, jonka paikallinen kamari on KePun twinning kamari. Lähtekää ihmeessä kepulaiset ja uudet koejäsenet tai vaikka toiminnasta kiinnostuneet Saksaan Baijeriin. Tulossa on hieno ohjelma ja loistavaa seuraa!


Jaakko Kankaanpää, KePun PRES eli puheenjohtaja käyttää valtaansa,
hyvissä merkeissä.

Teksti ja kuva: Anniina Ali-Laurila